Keyser Social


Restaurant Keyser Social er beliggende på adressen Frederiksborggade 20d i København K. Restauranten er en del af den store restaurantkæde DiningSix, som også står bag restaurant Köd og Basso. Kristian Johann Valentin og Daniel Olsen er dem, der styrer Keyser Social, hvilket de har stor erfaring med. Derer stor fokus på asiatiske retter, hvor man derfor har rig mulighed for at udforske hele det asiatiske køkken over en bred palette. 

 

Stemningen i restauranten er intim og hyggelig med dæmpet belysning, hvilket skaber en rolig atmosfære, så deres kunder kan fokusere på at smage alle de asiatiske specialiteter. På Keyser Social bliver konceptet således asiatisk social dining, hvor de derudover også lægger stor vægt på, at det skal være til at betale. Du kan blandt andet vælge deres social dining menu, hvor du kan vælge mellem 10 serveringer til 395 kr. pr. person, hvilket består af snacks, kolde retter, varme retter og en dessert. Du kan også vælge mellem 13 serveringer til 495 kr. pr. person, hvor du får det samme som ved de 10 retter plus nogle lækre mellemretter. Med disse menuer vil de tage dig med på en længere asiatisk smagsrejse, hvor du har mulighed for at opleve det farverige asiatiske køkken, som byder på mange forskellige nuancer.  

 

Du kan ligeledes få lækre cocktails, vin eller øl til at skylle de lækre retter ned med. På deres vinkort finder du blandt andet flere forskellige slags cocktails, champagner, hvidvin, rose og rødhvin. Der er således noget for enhver smag, og al deres drikkelse passer smagsmæssigt rigtigt godt til det asiatiske køkken.  

 

Leder du efter et sted at holde et mindre eller større middagsselskab, er du altså kommet til det helt rette sted. I deres smukke og indbydende restaurant, som er fyldt med god energi, er du altså sikret en rigtig god aften, uanset om du ønsker en storslået aften eller en mindre intim middag.  

 

Er du nysgerrig på de lækre asiatiske retter, og ønsker du en dejlig aften med en masse god energi, er dette således lige stedet. Her bliver du forkælet med kun det bedste fra det asiatiske køkken, lækre drinks og god stemning.  
Adresse

Frederiksborggade 20D
1360 København


Kontakt info

Telefon: 69 15 68 40
Email: info@keysersocial.dk 


Åbningstider

Søndag - onsdag: 17.00 - 21.00 
Torsdag - lørdag 17.00 - 22.00  


Website

https://keysersocial.dk