Selma


Selma er en restaurant i vores skønne hovedstad, der byder på en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme. Du finder Selma i København på Rømersgade 20. Her er der ikke sparet på de gode råvarer og den fremragende service. En oplagt restaurant for dig, der vil prøve smørrebrød på en ny og spændende måde, og for dig, der er villig til at betale en smule ekstra for den gastronomiske oplevelse.

Maden du får hos Selma i København er inspireret af det skandinaviske køkken. Der er fokus på de gode råvarer, og bl.a. derfor bliver der løbende ændret i menukortet med henblik på at kunne servere det bedste for restaurantens gæster. Hvis du synes, smørrebrødsrestauranten Selma lyder som noget for dig, kan vi anbefale dig at udforske deres nuværende menukort på deres hjemmeside. Du kan med stor fordel supplere din smørrebrød med en smagfuld øl fra menukortet. Øl og smørrebrød af høj kvalitet - hvilken bedre kombination findes der?

Du kan finde Selma på Instagram lige her. Med sine over 8.000 følgere poster restauranten hyppigt billeder af den lækre mad og andre opdateringer relateret til den daglige gang i Selma. Allerede ved første øjekast på Selmas instagram, er der ingen tvivl om, at der er kælet for detaljerne med henblik på anretningen af maden. Dét er, hvad vi kalder for insta-worthy mad. 

Tripadvisor har Selma i skrivende stund en vurdering på 4,5 ud af 5. Hvis du synes, det lyder fristende, så kan vi varmt anbefale dig at udforske tidligere gæsters anbefalinger af restauranten. 

Leder du efter en skandinavisk inspireret restaurant, der serverer smørrebrød på en spændende og nytænkende måde? Så kan det være, du skal en tur forbi Selma på Rømersgade 20. En oplagt restaurant for dig, der elsker smørrebrød, og som er villig til at betale lidt ekstra.
Adresse

Rømersgade 20
1362 København


Kontakt info

Telefon: 93 10 72 03
E-mail: hello@selmacopenhagen.dk


Åbningstider

Frokost
Alle dage: 11.30 - 17.00

Aften
Onsdag - lørdag: 17.00 - 00.00


Website

Selma's website