Ristorante Buono


Lige omkring Hovedbanegården, i hjertet af København, finder du den italienske restaurant, Ristorante Buono. Her er der en utrolig hyggelig stemning, og italienske klassikere på menukortet, som vi kender og elsker dem. Helt konkret finder du Ristorante Buono i København V på Abel Cathrines Gade 21A. Her vil vi vove at påstå, at du kan finde hen - helt uden problemer, selvom du måske finder det svært at finde rundt i hovedstaden.

Ristorante Buono er en oplagt restaurant for dig, der har været ude og opleve København hele dagen, og har brug at tanke op med en god portion mad og drikke i hyggelige omgivelser. Ristorante Buono har beliggenhed på den del af Vesterbro, der er mest livlig, men restauranten er uden tvivl en lille oase,  hvor du kan trække dig lidt fra det turbulente byliv for at lade batterierne op på ny.

Indretningen er stilfuld, og skaber ideelle rammer for en hyggelig og intim madoplevelse i hjertet af København. Der er nemlig plads til omkring 50 spisende gæster, hvorfor størrelsen på restauranten altså ikke er for overvældende.

Tager vi et kig på menukortet, så er det både mulighed for at gå all in på den helt store aftenmenu med en tre retters menu, men du kan også nøjes med en enkel ret fra menukortet og et lækkert glas vin til. Restauranten byder på en række forskellige italienske vine, og det venlige personale står klar til at hjælpe dig med at finde den vin, der passer bedst til din mad. Mulighederne er altså mange, og hos Ristorante Buono finder du alt godt fra det italienske køkken - både ift. forretter, hovedretter og desserter.

Er du typen, der laver lidt ekstra research på restauranter, inden du besøger dem? Så kan du på Ristorante Buonos hjemmeside finde en sektion med udtalelser fra tidligere gæster. Du kan desuden også se anmeldelser af restauranten via deres Facebook-side, hvor en række tidligere gæster har vurderet Ristorante Buono og fortalt om deres oplevelse. I skrivende stund har restauranten en vurdering på 4,9 ud af 5 stjerner, og 67 tidligere gæster har givet en vurdering af Ristorante Buono.

Hvis du er til klassisk, italiensk mad til fornuftige priser og i dejlige omgivelser, så kan det være, at Ristorante Buono er noget for dig. Restaurantens fantastiske placering er helt klart en stor fordel, idet du ikke skal bruge tid og energi på for meget transport, hvis du alligevel befinder dig i nærheden af Strøget, Hovedbanegården eller lignende. Læs mere om restauranten via deres egen hjemmeside eller på Facebook.
Adresse

Abel Cathrines Gade 21A
1654 København V


Kontakt info

Telefon: 78 76 28 10
E-mail: info@ristorantebuono.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 17.00 - 23.30
Søndag: åbent for selskaber


Website

Ristorante Buono's website