The Olive


Hos The Olive får en god og hjemmelavet mad i en familieejet restaurant. Denne lille restaurant sætter en glæde og dyd i at servere hjemmelavet mad fra friske ingredienser med god kvalitet. Dette gør, at du får et yderst velsmagende måltid mad, når du vælger at besøge restauranten. The Olive i København er beliggende på adressen Nørregade 22.

The Olive Kitchen Bar har flere lækkerier på menukortet. Du kan blandt andet få en 4 retters menu, hvor du virkelig kan få smagt en masse af deres lækre mad. Ønsker du at vide, hvad de har på menukortet, kan du tjekke dette ud her. Menuen byder på forskellige lækre retter af høj kvalitet. Du kan blandt andet få muslinger, cremet svampe suppe, flank steak, risotto og et lækkert udvalg af desserter. Du kan sammensætte dine retter alt efter dine madpræferencer.

The Olive har eksklusive og lækre retter af høj kvalitet, og derfor er prisen også derefter. Det vil sige at det generelt ikke er egnet til SU budget. Dog er det helt sikkert et sted der er værd at besøge, hvis du er vild med lækkert mad. Hvis du har noget du gerne vil fejre med en god omgang mad i hyggelige omgivelser i centrale omgivelser i København, så er det helt sikkert et besøg værd. Så hvis budgettet tillader det, så er det helt sikkert et besøg værd, selvom du er studerende.

Hvis dette lyder som noget for dig, skal du helt sikkert tage et smut forbi The Olive. Placeringen er central, så hvis du befinder dig i København er det nemt at komme et smut forbi her til en fantastisk madoplevelse.
Adresse

Nørregade 22
København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 81 10
Email: Info@theolive.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 17.00 - 21.30
Fredag - lørdag: 17.00 - 22.00


Website

www.theolive.dk