Restaurant Kronborg


Skal du have god dansk mad serveret på gammeldags manér i København? Så er Restaurant Kronborg netop stedet til dig! Hos Restaurant Kronborg i København er omdrejningspunktet hyggelig og god, hjemmelavet mad, som er lavet på gode råvarer. Hvis dette er kvaliteter, som du vægter højt, så er denne restaurant helt klart det rette sted for dig. Du finder Restaurant Kronborg i København på adressen Brolæggerstræde 12.

Restauranten beskriver sig selv som værende et sted, hvor de selv gerne ville være gæster, når de holder fri. På denne måde er restauranten altså et sted med en helt fantastisk atmosfære, hvor man som gæst føler sig velkommen. Det er deres mål at servere klassisk dansk frokost, som både har en fantastisk smag og som ligger behageligt i maven.

Hos Restaurant Kronborg er du sikker på at få en god oplevelse, når du skal have en lækker dansk frokost. Her er maden af høj kvalitet og det samme er deres udvalg af drikkevarer. Maden og drikkelsen får du serveret i hyggelige omgivelserne, hvor du som gæst helt sikkert føler dig velkommen. Restauranten har åbent fra søndag til onsdag i tidsrummet 11.00 - 17.00, og derfor har du mulighed for både en tidlig og en sen frokost.

Besøg Restaurant Kronborg med dem, du holder af, til en god omgang dansk frokost.
Adresse

Brolæggerstræde 12
1211 København


Kontakt info

Telefon: 33 13 07 08
Email: kontakt@restaurantkronborg.dk


Åbningstider

Søndag - onsdag: 11.00 - 17.00
Torsdag - lørdag: Lukket


Website

http://www.restaurantkronborg.dk/