San Marco Junior


Søger du en Café og Restaurant på Frederiksberg med italiensk historie, så er San Marco Junior netop stedet for dig. Du finder San Marco Junior i København beliggende på adressen Falkoner Alle 10.

 

I denne restaurant vil du opleve en personlig og intim atmosfære. Maden er afslappet og af høj kvalitet som har et twist af italiensk mad. Når du træder ind i restauranten vil du opleve en hyggelig op indbydende stemning placeret i hjertet af Frederiksberg. Du finder den placeret lige over for Falconer Salen samt tæt på metrostationen på Frederiksberg. Så selvom du måske ikke i forvejen befinder dig på Frederiksberg er det nemt at komme et smut forbi, idet du kan nemt komme dertil fra stationen.

 

I restauranten anvender de kun friske og nøje udvalgte ingredienser efter sæsonen, hvilket sikrer, at kvaliteten på maden er i top. Du vil helt sikkert få en fantastisk spiseoplevelse, når du vælger at spise hos San Marco Junior i København på Frederiksberg. Oplevelsen i restauranten er som et ægte brasserie med et italiensk twist. Her er personalet hyggeligt og servicemindet, og derfor har man også lyst til at sidde i længere tid og nyde en god snak med det hyggelige personale.

 

Hos San Marco Junior serverer de mad fra klokken 10.00 helt indtil klokken 22.00, så hvad end det er morgenmad, frokost, aftensmad eller blot nogle drikkevarer, som du ønsker at få serveret, kan du få alt dette serveret hos San marco Junior. Deres fokus er på at få gæsten i centrum med en kulinarisk oplevelse med god service.

 

Stedet huser helt op til 90 personer, og der er derfor stor plads til dig og dine venner, hvis I ønsker et lækkert sted at spise. Hvis du ikke ønsker at sidde i restauranten og nyde maden, kan du i stedet vælge at bestille maden med hjem. Hos San Marco Junior laver de nemlig mad ud af huset, så du kan få take away med hjem og nyde.
Adresse

Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 33 24 95 76
Email: kontakt@sanmarcojunior.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 00.00
Søndag: 10.00 - 21.30


Website

https://www.sanmarcojunior.dk/