Tony´s


Hos Tony´s får du enkelt og velsmagende Italiensk mad inspireret af de store klassikere som vi kender dem fra Italien. Hvis du ønsker at drømme dig væk til en lækker lille bistro uden for Rom, så kan den stemningsfyldte atmosfære og krydrede tomatsovs på Tony´s hjælpe dig godt på vej.

Italien i New York

Hvis du spørger på Tony´s, så vil de sige at restauranten har svaret på hvad en madglad Italiens gangster bosat i New York gerne vil have at spise. Det er nemlig den slags mad du finder på det simple menukort. Hos Tony´s er konceptet enkelt; du kan få 3 retter til kun 225,- og du er garanteret at gå mæt derfra. Selvom prisen er i bund, er kvaliteten stadig i top. Du sammensætter helt selv din menu, og har mulighed for at nyde den i restaurantens hyggelige kælderlokale, hvor du kan indtage den italienske stemning mens du ser de travle kokke knokle med din mad. Du kan også forblive i stueetagen med de mange kogebøger, planter og levende lys der sætter stemningen for en god aften med lækker mad og godt selskab.

Klassisk Italiensk

Hos Tony´s elsker de klassikerne fra hjemlandet og det afspejler sig tydeligt i deres italiensk inspirerede retter, der har et præg af deres helt eget twist. Du finder både risotto og tiramisu, men du ser også inspirationen fra New York med de store saftige bøffer, grønne salater og lækre skaldyr. Selvfølelig er der også et dansk præg ved maden du finder på menukortet hos restauranten i den danske storby på Havnegade, kun et stenkast fra vandet. Med konceptet hvor du sammensætter din egen menu, kan du helt selv vælge det der får dine smagsløg til at synge. Du kan jo prøve den cremede jordskokkesuppe med æbler, croutoner og oregano til forret, en lækker portion risotto med vinterkål, blomkål, citron og mynte til hovedret, og den klassiske tiramisu til dessert – en god afslutning på en lækker menu. Du bør helt sikkert også prøve signaturretten; Tony´s Meatballs i krydret tomatsovs serveret med linguine og en gavmild håndfuld parmesanost. Mums!
Adresse

Havnegade 47
1058 København K


Kontakt info

Tlf: 33 13 33 07
Mail: tonys@madklubben.dk


Åbningstider

Alle ugens dage: 17:30 - 24:00


Website

Tony´s's website