Couloir

Couloir


Med en flot udsigt over Amager Strandpark og det blå hav kan du nyde velsmagende cafèretter eller en 2-retters aftensmenu. De dage solen skinner, er Couloir en dejlig oase langs Amager Strandvej. Couloir ligger kun 3 minutter fra Øresund Metro og er et velbesøgt sted - især om sommeren med stranden et stenkast derfra. Her er den udendørs terrasse et særdeles hyggeligt sted at slappe og nyde et godt måltid mad. Couloir er en cafe om dagen, restaurant om aften og cocktailbar om natten.

Menukortet

Couloir har et spændende og enkelt menukort. Her finder du ikke mange forskellige retter, da Couloir lægger vægt på få retter med stor kvalitet og den gode smag. Du kan også opleve eksotiske retter som crabcakes, kængurubøf og den amerikansk-franske fusion foie gras-burger.

Frokost

Til frokost byder Couloir på traditionelle caferetter som burger, mexicansk tortilla, salat og husets brunch - se et udvalg her:
Hjemmelavet Cheeseburger - med hjemmelavet pickles, coleslaw salat og håndskårne fritter
Grillet kylling - med hjemmelavet rød peber salsa, guacamole, créme fraiche, jalapenos, tortilla wraps og salat
Couloir brunch - med friske frugter, yoghurt med müsli, røget laks med agurk og créme fraiche, Klovberg & Tomme oste, skinke og chorizo, porcheret æg med bacon, croissant, pandekage, marmelade, brød inklusiv kaffe og juice

Aftenkortet

Aftenkortet på Couloir skifter menu hver uge og køkkenet bestræber sig på eksotiske indslag og nye kreative retter. Kodeordet er altid velsmagende retter til fornuftige priser. Ugens menu kunne være:
Oksekød carpaccio - med syltet salat og wasabi mayo
Grillet lakse filet - med kartoffelmos, ristet peberfrugt og courgette provencale
Franske pandekager - med is og varm kirsebærsauce
Bestiller du en 2-retters menu koster det kun 215 kr. og en 3-retters menu koster 235 kr. Aftenkortet indeholder hovedsageligt to forretter, to hovedretter og to dessert du kan vælge imellem.

Cocktailbar

Om aftenen fra hver torsdag til lørdag har cocktailbaren på Couloir åben. Her mixer bartenderne klassiske cocktails og drinks. Musikken er afslappet og lounge-inspireret - nogle gange behager en live-DJ gæsterne med house-, lounge- og glad dansemusik.

Historien bag

Historien bag Couloir tager sin begyndelse på skisportstedet Tignes i Frankrig, hvor den første Couloir åbnede for 6 år siden. Couloir blev hurtigt et sted, hvor skiløbere mødtes med gamle skivenner eller nye bekendtskaber. Det er den samme stemning Couloir skaber i København.


Adresse

Amager strandvej 112
2300 københavn S


Kontakt info

Telefon: 31 79 73 94
E-mail: info@couloir.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag:
11.00 - 22.00

Lørdag - Søndag:
10.00 - 22.00


Website

Couloir's website


Couloir
Couloir