Leaven


Er du på udkig efter en restaurant, hvor du får en gastronomisk oplevelse? Så kan det være, du skal tage et kig på Leaven. Leaven er en restaurant i København, hvor nordisk enkelhed møder fri kærlighed til madlavning. Lyder det som noget for dig og dine smagsløg? Du finder Leaven på Ny Adelgade 4 - i hjertet af København.

Leaven er en gourmet restaurant, hvor du får mad af meget høj kvalitet. Høj kvalitet, der kan smages. Der bliver bl.a. her gået meget op i at få de helt rigtige råvarer til retterne i restauranten. Maden bliver desuden komplimenteret af de helt rigtige vine, hvorfor Leaven også har et stort udvalg af vine på lager. Er du i tvivl om, hvilken vin der passer til maden, du vælger, så frygt ej. Det kan det dygtige personale nemlig hjælpe dig med.

Som studerende er der ikke altid plads i budgettet til de store udgifter på madkontoen, hvilket vi her hos Studenterguiden har fuld forståelse for. Hos Leaven bliver der lagt vægt på, at kvaliteten af maden er høj, men at priserne er nogenlunde overkommelige. Derfor vil Leaven måske ikke være det oplagte sted at spise på en hverdagsaften i slutningen af måneden, men derimod en restaurant du besøger, når der er en særlig begivenhed, som skal fejres. Måske du snart har fødselsdag? Har årsdag med din kæreste? Eller har veloverstået en vigtig eksamen? Dét er begivenheder, vi mener, bør markeres. Derfor kan Leaven være et godt bud på en restaurant, der kan skabe rammerne for din fejring. Særligt hvis du er en stor mad- og vinentusiast. Der er også muligheder på menukortet for dig, der er vegetar eller veganer. Hos Leaven er der altså sørget for, at der er noget for enhver smag. Hvis du vil have et indblik i menukortet, og hvad du får for dine penge, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på restaurantens hjemmeside.

Inden du reserverer et bord, kan det være rart at blive klogere på, hvordan tidligere gæster har oplevet deres besøg. Du finder anmeldelser af Leaven på Tripadvisor. Vi kan på forhånd meddele, at anmeldelserne ser meget lovende ud. Det er bl.a. den gode mad og det servicemindede personale, der bliver rost for at give gæsterne en helt særlig oplevelse.

Hos Leaven kan du nyde mad af utrolig høj kvalitet i en behagelig atmosfære, således at du får en gennemført gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme. Beliggenheden af Leaven er perfekt, nemlig midt i smukke København. Derfor er stedet også oplagt at besøge, hvis du blot er på besøg i hovedstaden, idet restauranten er nem at komme til - både på gåben og med offentlig transport.
Adresse

Ny Adelgade 4
1104 København K


Kontakt info

Telefon: 34 11 11 04
E-mail: info@leaven.dk


 


Åbningstider

Torsdag - lørdag: 12.00 - 24.00


Website

Leaven's website