Møller Køkken & Kaffe


Leder du efter et sted med en lækker brunch, hvor du kan få god kaffe og mad lavet af friske råvarer, skal du lægge vejen forbi Møller Kaffe & Køkken på Nørrebro. Her kan du alle dage nyde en brunch uden stress med dine medstuderende eller kæresten. Nørrebrogades travlhed bliver hurtigt glemt, når du kan tage en puster på caféen. Uanset om du skal hurtigt videre eller kan sidde med en kop kaffe i ro og mag, er der plads til dig.    

Møller Kaffe & Køkken er et hyggeligt sted på det ellers travle Nørrebro. Caféen kører efter konceptet ‘social dining’, hvilket er blevet populært de seneste år. Her bestiller man flere forskellige retter, så man kan dele og smage lidt af hvert på menuen. De har også vegetariske og veganske muligheder, så både vegetaren og kødelskeren kan nyde en god brunch. 

Menuen er meget alsidig, og selvom du selvfølgelig stadig kan få røræg og bacon til brunch, er der altså mulighed for at smage laksetatar, deres hjemmelavede Nutella eller den populære vaffel med marmelade og vaniljecreme til. Der findes intet bedre end at tage ned med vennerne på en langsom søndag morgen og spise sammen, så Møller Kaffe & Køkken er perfekt til en delevenlig brunch. 

 Skal I ud og opleve det københavnske natteliv er baren et godt sted at starte. De har spændende cocktails, hvis du vil prøve noget nyt. De kan fås i pitchers til 295 kr., så I alle kan få lov til at smage. Er du mere til fadøl, har de både IPA og gylden pale ale.  

Møller Kaffe & Køkken i København er et dejligt sted at tage tankerne væk fra studiestress og jag. Fordi I kan deles om retterne, er det også en god måde at spare lidt penge på. Der kan godt være travlt, så ønsker I at booke bord på Møller Kaffe & Køkken, kan I gøre det direkte her eller via bookingtelefonen 31 15 92 80. Hvis alt er booket, kan der dog stadig være mulighed for at få et bord, så giv dem et kald alligevel. 
Adresse

Nørrebrogade 160
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 31 15 92 80


Åbningstider

Brunch
Hver dag: 09.00 - 16.00 


Restaurant
Tirsdag - torsdag: 17.00 - 22.00 
Fredag - lørdag: 17.00 – 23.00 


 


Website

moellerkbh.dk