Garden og Gaden


Ønsker du at besøge et sted i København, hvor du om dagen kan få serveret eksempelvis franske østers diverse snacks og hvor du om aftenen kan få mange serveringer og god vin? Dette kan du få hos Gaarden og Gaden. Gaarden og Gaden i København er både en bar og et køkkenet. Ønsker du at prøve dette af, kan du besøge dem på adressen Nørrebrogade 88 i hjertet af Nørrebro i København.

Menuen er skiftende dagligt og du kan eksempelvis få serveret et dejligt udvalg af deres a la carte retter, hvilket bliver serveret til at dele med hele bordet. Dette er helt klart noget for jer, som ønsker at dele forskellige små retter, mens I får et godt glas vin. Derudover har de et godt udvalg af diverse snacks, lette retter, side retter og meget mere. Køkkenet laver mad af grønne, friske og simple råvarer, som bliver udvalgt ud fra sæsonen. På denne måde er du sikker på at altid få mad af den højeste kvalitet. På menuen er både kød, frisk og alt godt fra havet på inkluderet. Råvarerne bliver udvalg med fokus på økologi, bæredygtighed og god kvalitet. Derudover kender de hos Gaarden og Gaden selv mange af deres producenter, som de besøger selv. På denne måde er du sikker på, at Gaarden og Gaden serverer det bedste. Dette er eksempelvis kaffe fra The Coffee Collective, grønt fra Birkemosegård og økologiske æg og fjerkræ fra Hegnsholt. Dette er med til at skabe en fantastisk spiseoplevelse.

Hos Gaarden og Gaden serverer de naturlige vine, og her finder du altid en et godt og stort udvalg af åbne vine. Og når du først får åbnet en vin, får du næsten med garanti lyst til en mere, idet smagen er så god. I kælderen har de mindst 500 vine stående på køl, og de introducerer altid nye, så der er noget nyt for dig at afprøve. Er du ikke til vin, kan du derimod nyde deres forskellige øl, som også er konstant skiftende. Her bliver der blandt andet serveret lokale og friske øl på flaske.

Derudover er det muligt at få serveret lækker brunch hver weekend hos Garden og Gaden. Dette bliver serveret i weekenderne fra 10.00 - 15.30. Her finder du ikke det klassiske yoghurt, røræg eller buffet, men derimod andre klassiskere såsom Eggs Benedict, Bloody Mary og friske østers. Dette er altid tilberedt af bunden af de bedste råvarer, så smagen er helt i top. Vil du have en helt fantastisk brunch oplevelse med vennerne eller måske med kæresten, så tag dem med under armen til Gaarden og Gaden.

Gaarden og Gaden er helt sikkert et sted, som er værd at tjekke ud, for dig der er vild med god mad lavet af gode råvarer samt lækre vine og øl.
Adresse

Nørrebrogade 88
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 55 55 08 80
Hotmail: info@gaaga.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 14.00 - 24.00
Fredag: 14.00 - 02.00
Lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 00.00


Website

https://gaaga.dk/