Gusto Giusto

Gusto Giusto


Ønsker du at spise hos en restaurant i nærheden af København som er intim med plads til blot 30 mennesker i en lille hyggelig restaurant? Så er Gusto Giusto i København helt sikkert noget for dig! Restauranten åbnede tilbage i 2001 og har siden da serveret mad af god smag til den rette pris til deres gæster. Du finder restauranten beliggende på adressen Jernbanegade 19 i Roskilde.

Restaurant er ejet af det dansk-italienske ægtepar Karina og Marino, hvor Karina styrer salen og Marino er køkkenchef. Her byder de dig hjertligt velkommen ind i deres hyggelige og intime restaurant, hvor du finder deres lækre menukort. Dette menukort byder på helt klassiske italienske egnsretter samt mere innovative gourmetretter og nyfortolkninger. Ønsker du at vide mere om menukortet? Så kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud, hvor du kan se den lækre menu. Denne mad er lavet af økologiske råvarer, hvilket sikrer, at kvaliteten på maden du får serveret er i top. Gusto Giusto har endda opnået Fødevreministeriets økologiske guldmærke, og økologi er derfor helt sikkert i top i denne lille og intime restaurant. Her er det både bæredygtigheden og økologien, som vægtes højt.

Udover restaurant ejer Karina og Marino en lille delikatesse butik ved siden af restaurant kaldet Gusto Giusto “A Cara”, hvor de sælger de samme økologiske råvarer, som anvendes i restaurant samt hjemmelavet pasta, vin og oste.
Adresse

Jernbanegade 19
4000 Roskilde


Kontakt info

Telefon: 46 32 73 77
Email: gustogiusto@mail.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: Lukket
Torsdag - søndag: 15.00 - 20.00


Website

Gusto Giusto's website