Illum Rooftop


Ønsker du at få et lækkert måltid og samtidig have måske Københavns bedste udsigt over byen? Så er det måske Illum Rooftop, du skal besøge! Øverst i Illum placeret midt på Strøget i København finder du Illum Rooftop, hvor der både er barer og restauranter. Her kan du altså både få noget lækkert at drikke om aftenen, mens du sidder med vennerne og snakker og nyder den gode udsigt, eller du kan vælge og spise en lækker frokost og nyde livet i byen, mens du får noget godt mad. Lyder dette som noget for dig? Så finder du Illum Rooftop placeret midt på Strøget på adressen Østergade 52.

Hos Illum Rooftop finder du ikke blot én restaurant, som du kan spise ved. Her finder du nemlig et stort område af restauranter, caféer og gourmet områder. Der er derfor rigeligt at vælge imellem, når du vælger at tage et smut her forbi. Du kan vælge imellem Skagen Fiskerestraurant, Brasserie Jacobsen, Rossopomodoro, Original Coffee, Palæo og endda endnu mere. Udover Rooftop har Illum også caféer og madboder både på stueetagen og i kælderen, som du også kan tjekke ud. Her finder du eksempelvis Joe and the Juice samt MyPoké. Så uanset hvilket humør du er i og hvilket mad du er til, så finder du noget, som falder i din smag her. Ønsker du at nyde en lækker pizza, fisketallerken eller noget helt tredje, så kan du sidde og nyde dette hos Illum Rooftop, hvor der både er god mad, lækker udsigt og en hyggelig atmosfære.

Hos Skagen Fiskerestaurant finder du alt godt fra havet. Der findes et stort udvalg af fiskespecialiteter af frisk fisk og skalddyr, som er fanget i havet ved Skagen. Ønsker du noget lækkert at drikke til maden, kan du med fordel bestille en øl hos Brasserie Jacobsen, som har et fantastisk udvalg af øl fra Jacobsens bryghus. Har du lyst til en god italiensk pizza eller en omgang lækker pasta, så er Rossopomodoro lige det, du skal prøve, når du besøger Illum Rooftop. Her har de en passion for, at ethvert måltid bevarer ægtheden fra Italien, og derfor er det udelukkende autentiske napolitanske ingredienser, som anvendes i deres madlavning. Skal du blot have en kop kaffe, som du ønsker at nyde i solen med en dejlig udsigt, så kan du købe dette hos Priginal Coffee. Her lægger de vægt på at kvaliteten, smagen og servicen går hånd i hånd. Ønsker du et sundt måltid, så kan du finde dette hos Palæo, som serverer mad bestående af fødevarer, som vi spiste i stenalderne.

Udvalget er stort, og der er mange anledninger, som du kan besøge Illum Rooftop i forbindelse med. Ønsker du en god frokost eller aftensmad med dem du har kær, så kan I sidde her og nyde denne. Skal du mødes med en veninde over en kop kaffe, så er dette også et oplagt sted til dette, hvis I befinder jer i København, og ønsker at have en god udsigt. Eller ønsker du i stedet en lækker cocktail mens du er ude med vennerne, så har barerne hos Illum Rooftop helt sikkert også noget til denne anledning.
Adresse

Østergade 52, København K


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 22.00
Søndag: 10.00 - 20.00


Website

illum.dk/food/cafes