BJØRNS


Hvis du har lyst til en lækker morgenmad i København, så finder du netop dette hos BJØRNS på Vesterbro. BJØRNS i København er Madklubbens morgenmads- og frokostrestaurant, hvor du kan få mad, som helt sikkert er instavenligt. Du finder BJØRNS på Vesterbro på adressen Vesterbrogade 64 ved siden af Madklubben Vesterbro.

Derudover er priserne helt sikkert på et sted, hvor man som studerende kan følge med, i det fra 45 kroner og op. På denne måde kan du derfor spise efter din sult og din pengepung. Du behøver derfor ikke ruinere dig selv og dit budget, blot fordi du gerne vil med ud med studiekammeraterne og nyde noget lækkert morgenmad eller en god omgang frokost.

Du kan komme et smut forbi BJØRNS fra klokken 07.30 om morgenen, hvis du ønsker en tidlig morgenmad. Her finder du et fantastisk udvalg af forskellige morgenmad-favoritter, hvad end du er til avocado toast, flotte og farverige bowls eller måske en simpel omgang havregrød.

Til frokost kan du blandt andet nyde en lækker salat eller en sandwich, hvad end du ønsker at spise den i den hyggelige restaurant eller du ønsker at tage din frokost med som take away. Dog slutter festlighederne ikke allerede efter frokost: om aftenen kan du nemlig nyde lækre kolde cocktails som bliver serveret af BJØRNS bartendere.

På morgenmads-menuen finder du blandt andet forskellige combos, en lille, mellem og en stor, hvor du kan smage noget forskelligt på menukortet. Derudover har de en kategori som hedder æg, brød, bowls, liquid breakfast og ekstra. Her er der flere retter som du kan få til billige penge, og på denne måde kan du sammensætte din helt egen slags morgenmad og stadig få det til SU venlige priser.

Frokostmenuen byder på forskellig elækre sandwiches, bowls, “on the side” reter såsom en pain au chocolat eller en croissant. Af drikkevarer finder du også rigelig af valgmuligheder som gør det nemt for dig at finde noget, som falder netop i din smag.

Besøg BJØRNS hvor du kan nyde en lækker morgenmad, en god omgang frokost eller en flot og smagfuld cocktail. Dette nye og hyggelige hangout spot er helt sikker på at blive én af dig og dine venners nye favoritter.
Adresse

Vesterbrogade 64
1620 København V


Kontakt info

Telefon: 38 42 34 12


Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 11.30 & 12.00 (morgenmad) - 16.00 (frokost) & 17.00 - 00.00 (bar)
Lørdag: 09.00 - 12.00 (morgenmad) & 12.00 - 16.00 (frokost) & 16.00 - 00.00 (bar)
Søndag: Lukket


 


Website

https://madklubben.dk/bjoerns/