Restaurant Senorita

Restaurant Senorita


Restaurant Senorita er en hyggelig mexicansk restaurant på Istedgade, hvor du både kan nyde en god buffet, aftensmad eller mad til take-away. På trods af stedets udmærkede kvalitet på både mad og service kan du nyde alle Restaurant Senoritas retter til yderst studenter-venlige priser. Prøv f.eks. Taco Fiesta, hvor du kan smeske dig i tacoer med kylling, oksekød, salat, cremefraiche, salsa, ost, tomat, jalapenos og løg ad libitum til ikke ret mange penge. Lyder dette som noget for dig, så kan du med fordel besøge Restaurant Senorita i København på adressen Istedgade 49-51.

Har du lyst til mexikansk mad derhjemme, så bestil det hos Restaurant Senorita og slip nemt og billigt fra projektet. Klik her for at se take-away menuen. Du kan bestille nu på telefon: 33 24 64 54.

På menuen finder du derudover et stort udvalg, så du er sikker på at finde noget, som vil falde i din smag. Hver dag til frokost får du derudover 20% på deres frokost tilbud, hvilket helt klart er en fordelagtigt rabat for studerende. Derudover finder du også nogle lækre velkomstdrinks på menukortet, som blandt andet er margarita, mojito og pina colada. På menuen finder du forskellige 3-retters, som helt klart er fordelagtigt for dig at vælge, hvis du ønsker en lang og hyggelig aften ude i hyggelige omgivelser. Her kan du eksempelvis få nachos til forret, quesadilla til hovedret og bananas spil til dessert. Yderligere har de et stort udvalg af tacos, burritos, chimichanga, tostada, fajitas, chili con carne og meget mere. Er du ikke så meget til de klassiske mexicanske, kan du med fordel bestille en burger, spaghetti bolognese eller fiskefilet. Menukortet har altså noget at byde på til alle, hvad end du elsker mexicansk mad eller ej.

Her på Restaurant Senorita kandu og vennerne nyde en lækker frokost eller aftensmad i hyggelige omgivelser i denne smagfulde og stemningsfulde restaurant. Derudover kan du vælge at tage maden med hjem og nyde sammen med din familie eller studiekammerater, hvis du hellere vil sidde derhjemme. Hvis du gerne vil besøge restauranten, er dette i hjertet af Vesterbro på Istedgade.

Restauranten åbner hver dag kl 12.00, så du har rig mulighed for at spise en lækker og tidlig frokost. Derudover har de også sene lukketider som enten er kl. 23.00 - 00.00 om aftenen, så åbningstiderne her er altså længe, så du har rig mulighed for at besøge restauranten, uanset hvornår på dagen du har tid og lyst.

Besøg restauranten med dine venner, I er helt sikker på at få serveret lækker mad til gode priser i hyggelige omgivelser.
Adresse

Istedgade 49-51
1650 København V


Kontakt info

Telefon: 33 24 64 54


Åbningstider

Mandag - torsdag: 12.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 00.00 
Søndag: 12.00 - 23.00


Website

Senoritas WebsiteRestaurant Senorita
Restaurant Senorita
Restaurant Senorita
Restaurant Senorita