Tivoli Food Hall


Befinder du dig i København, og kunne du godt tænke dig at smage noget mad fra rundt omkring i verdenen? Eller måske du er en tur i Tivoli, og ønsker noget lækkert at spise. Så er Tivoli Food Hall et oplagt valg til dig. Tivoli Food Hall er beliggende på hjørnet af Tivoli på adressen Bernstorffsgade 3, og her er et udvalg af madboder. Hver af disse er nøje udvalgte, og alle disse madboder er med til at skabe et mangfoldigt udvalg af forskellige spiseoplevelser. Tivoli Food Hall åbent med gratis adgang hele året.

Tivoli Food Hall er et stort madmarkedet på over 850 kvm og har plads til hele 15 madboder. Der går hele 4,5 millioner mennesker igennem Tivoli årligt, og det er Danmarks største turistattraktion. Derfor er det et oplagt valg at placere dette kæmpe madmarket her, hvor der kommer massevis af turister og lokale forbi, hvor enhver kan finde noget der falder i netop deres smag.

Her finder du noget for folk i alle aldre og med alverdens forskellige madpræferencer. På deres hjemmeside skriver de: ”Experience Fast Gourmet”, hvilket altså udtrykker, at det er fastfood i gourmet-oplevelse, de serverer hos Tivoli Food Hall. Gæsterne roser stedet for deres hurtige service, maden af god kvalitet, udvalget og stemningen. Dette er helt sikkert en oplevelse værd, hvis du befinder dig i København.

Hos Tivoli Food Hall kan du blandt andet finde økologisk kylling, mad fra den bornholmske Michelin-restaurant Kadeaus hos BobbaBella, cocktails & burgers, sunde måltider fra Gló, italienske pizzaer, smørrebrød, asiatisk fusionsmad, spansk tapas, bæredygtigt sushi, mexikansk mad og meget, meget mere. Der er derfor rigeligt at vælge imellem, når du vælger at spise hos Tivoli Food Hall. Hvad end du har lyst til, så er Tivoli Food Hall sikker på at byde på noget, der falder i dig og familiens/vennernes smag.

Placeringen af Tivoli Food Hall er super god, og fra det fælles spiseområde er der udkig til Haven. Så hvad end du er på besøg i Tivoli eller blot kommer ude fra gaden, så er Tivoli Food Hall et lækkert og oplagt valg for dig at spise din frokost eller aftensmad. Både maden og drikkevarerne er af er en gastronomisk oplevelse, som du bare MÅ prøve. Hvad end du vælger at tage studiekammeraterne med, familien, kæresten eller en helt fjerde, så er I sikker på at finde noget, der falder lige i jeres smag.
Adresse

Bernstorffsgade 3, 1577 København


Åbningstider


Mandag - Torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag: 11.00 - 23.00
Lørdag: 11.00 - 23.00
Søndag: 11.00 - 21.00Website

https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+food+hall