Deligreco


Er du på udkig efter en hyggelig restaurant på Frederiksberg i København? Så har vi et bud til dig lige her. Deligreco er en hyggelig restaurant og vinbar, hvor maden er inspireret af traditioner fra Grækenland, Middelhavet og Danmark. Her er maden lækker. Stemningen er god. Og du får en dejlig betjening. Helt konkret finder du Deligreco i København på Gammel Kongevej 170.

Deligreco åbner (næsten) dagligt sine døre for glade gæster, der ser frem til en dejlig madoplevelse i hyggelige rammer. Indretningen i restauranten skaber først og fremmest en afslappende atmosfære, der får dig til at føle dig godt tilpas under dit besøg. Her har du virkelig mulighed for at sænke skuldrene efter en lang dag med eksaminer eller arbejde og nyde velsmagende mad og et godt glas vin med dine studiekammerater, din kæreste eller måske dine forældre.

Tjek Deligreco ud på Instagram her. På restaurantens profil på Instagram kan du se billeder af den lækre mad, og få dig et indtryk af atmosfæren. 

Hvis vi kigger lidt nærmere på menukortet, går der ikke længere, før man bliver fristet af en eller flere af de spændende retter på menukortet. Det gør vi i hvert fald. Her møder det bedste fra Grækenland, Middelhavet og Danmark hinanden og skaber sammen et univers, der får munden til at løbe i vand. Hvis du vil blive lidt klogere på, hvad menuen indeholder, kan vi varmt anbefale dig at læse om det på Deligrecos egen hjemmeside. Maden bliver anrettet på den måde, at den bliver delt mellem alle dem, der sidder ved bordet. Det er med til at skabe en hyggelig og afslappet stemning under spisningen.

For at fuldende madoplevelsen, kan du vælge at nyde din mad i selskab med et godt glas vin. Gode vine har Deligreco mange på lager af, og derfor står de klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken vin der passer til den mad, du har valgt.

Hvis du er på jagt efter en hyggelig restaurant og vinbar på Frederiksberg, så kan det være, du skal se nærmere på Deligreco. Her er der god stemning, lækker mad og god service. Samtidig er de fysiske rammer ideelle for en dejlig restaurantoplevelse. Har du brug for at høre, hvad andre har syntes om deres besøg hos Deligreco, så kan du læse anmeldelser fra tidligere gæster på restaurantens egen Facebook-side.
Adresse

Gammel Kongevej 170
1850 Frederikberg


Kontakt info

Telefon: 38 34 00 08
E-mail: info@deligreco.dk


Åbningstider

Mandag: 17.00 - 21.00
Tirsdag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 23.30


Website

Deligreco's website