Barr


Er på udkig efter en uformel restaurant i København, hvor der bliver serveret Nordeuropæiske retter? Så har vi måske fundet et sted, der vil falde i din smag. Nemlig, Restaurant Barr. Barr i København har helt konkret sin beliggenhed på Strandgade 93. Dette er i nærheden af Inderhavnsbroen og smukke Nyhavn. Her kan du altså nemt komme til, uanset om du er fra byen eller ej.

Tæt på Nyhavn ligger restaurant Barr. Det er en restaurant, der er oplagt at besøge, hvis du har noget at fejre. Det kan være alt fra en veloverstået eksamen og fødselsdagsfejring til fejring af årsdag med din kæreste. Mulighederne er mange, og restaurant Barr byder helt klart på de rigtige omgivelser til sådan en fejring. Lokalerne er rummelige og velindrettet, hvorfor de fysiske rammer også er i top.

Tager vi et kig på menukortet, ser vi hurtigt, at Barr har et helt klart fokus, nemlig det nordeuropæiske køkken. Menukortet er ikke stort og uoverskueligt, men skarpt og lige ind til benet. Selvom menukortet ikke er det største, så betyder det slet ikke, at der ikke er noget for enhver smag. For det vil vi vove at påstå, at der er. Og er I flere, der har noget at fejre, så kan I med stor fordel bestille “Barr menu 4 retter” til hele bordet for at få den fulde smagsoplevelse. Thorsten Schmidt, der er indehaver af Restaurant Barr, er selv fascineret af det nordeuropæiske køkken, og det kan smages! Restaurant Barr har desuden sørget for, at der er mange muligheder ift. drikkelse, og hvis du kommer i tvivl, om hvad der passer til din mad, så skal det venlige personale nok hjælpe dig.

Du kan også følge Restaurant Barr på Instagram. Her bliver der bl.a. løbende postet smukke billeder af den lækre mad, og du kan hurtigt skabe dig et fyldestgørende indtryk af restaurantens lokaler ved at kigge her. 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Barr, hvis du har lyst til at prøve noget nyt og lidt anderledes. Beliggenheden er fantastisk, og du får en god madoplevelse for dine penge. Hvis du har lidt luft i budgettet og mulighed for at forkæle dig selv med et dejligt restaurantbesøg, så er restauranten Barr et kig værd. Hvis du er interesseret i at vide mere om Barr i København, inden du reserverer et bord, kan du finde mere information om restauranten på deres egen hjemmeside.
Adresse

Strandgade 93
1401 København K


Kontakt info

Telefon: 32 96 32 93


Åbningstider

Mandag - torsdag: 16.00 - 24.00
Fredag - søndag: 12.00 - 24.00


Website

Barr's website