Kadeau


På Wildersgade 10b, 1408 København K finder du den populære restaurant Kadeau. I 2013 fik restauranten tildelt sin første stjerne og i 2018 fik den endnu en michelin-stjerne, som den stadig har på nuværende tidspunkt. Kadeau er således en af de mest eksklusive restauranter, der er at finde i København.

Kadeau startede på Bornholm og efter bragende succes, blev det københavnernes tur til at nyde et lille bid stemning fra solskinsøen. Restauranten er grundlagt at de kendte kokkekammerater Rasmus Kofoed, Nicolai Nørregaard og Magnus Høegh Kofoed, som alle selv er fra Bornholm. Menukortet er inspireret af bornholmske specialiteter og danske råvarer, og skifter efter sæson. I restauranten er der fokus på hver enkelt gæst, og du vil derfor blive kræset godt om, når du besøger restaurant Kadeau i København.

For Kadeau er det vigtigt både at holde liv i gamle traditioner og samtidig forny sig. Du vil derfor som gæst opleve en udforskende og eksperimenterende tilgang til madlavning, hvilket munder ud i nogle specielle, men absolut velsmagende retter. Du er altså garanteret en oplevelse af gastronomi på højt plan, når du spiser på Kadeau. Til maden kan du få nøje udvalgte vine, der passer netop hertil. Når du besøger denne restaurant, er du altså garanteret en gastronomisk oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige. Et besøg på restaurant Kadeau bør derfor uden tvivl stå på listen over de spisesteder, der absolut er værd at besøge!

På Facebook får Kadeau 4,7 ud af 5 mulige stjerner, hvilket indikerer, at det er en populær restaurant, som helt klart er et besøg værd. Den fremragende mad og det fantastiske personale er to af de ting, der især fremhæves af tidligere besøgende. Engang imellem må man godt forkæle sig selv lidt, og hvorfor ikke gør det med et besøg på denne helt fantastiske og attraktive restaurant? Det er således bare om at få bestilt et bord, og så er der vist kun tilbage at sige; velbekomme!
Adresse

Wildersgade 10b
1408 København K


Kontakt info

Telefon: 33 25 22 23
Mail: kbh@kadeau.dk


Åbningstider

Tjek åbningstider på hjemmesiden her.


Website

https://kadeau.dk/da