Restaurant Dubrovnik

Restaurant Dubrovnik

Restaurant Dubrovnik er én af hovedstadens hyggelige spisesteder - helt centralt placeret i Studiestræde. Er du ikke fra byen, kan vi fortælle, at det er tæt på Tivoli, Strøget og ikke mindst Hovedbanegården. Restaurantens indretning er inspireret af Balkan området, og her vil du altid kunne nyde den helt specielle atmosfære og unikke stemning, samt veltilberedte mad.

Hos Restaurant Dubrovnik bliver du altid mødt med et smil fra de venlige og meget vidende tjenere. 
Restauranten er stærkt inspireret af Balkan, og du finder en lang række specialiteter som f.eks. Cevapcici - blandet hakket kød tilsat hvidløg og peber - serveres som små ruller med ajvar, kartofler og blandede grøntsager, Gourmet Pljeskavica - blandet hakket kød formet som bøf fyldt med ost og krydret med paprika og hvidløg - serveres med ajvar, kartofler og blandede grøntsager, eller Sablja - Sabelspyd Dubrovnik - okse-, kalve- og svinemørbrad marineret i specielle urter og vin fra deres hjemme provins, blandet med champignon, peberfrugt og løg - serveres med stegte kartofler, sauce og grøntsager.

Bestil bord nemt og enkelt lige her.

Restaurant Dubrovnik tilbyder en lang række af spændende retter, herunder forretter, hovedretter, desserter og ikke mindst et spændende vinkort. Du er garanteret en kulinarisk oplevelse, og man kan sagtens besøge stedet mere end én gang! Udover de skønne egnsretter fra Balkan, har Restaurant Dubrovnik også klassiske grillretter og smagfulde pastaretter på kortet, og deres ”Månedens Menu” er yderst populær blandt deres gæster.

Restauranten glæder sig til at tage i mod dig og dine venner! Står du for at skulle holde en stor fest, eller mangler du et sted til en større forsamling, så er Restaurant Dubrovnik det oplagte valg. Her er der god plads og atmosfære, de har mange års erfaring med større selskaber og priserne er meget SU-venlige. Ønsker I at holde festen hjemme, er der mulighed for Take-Out, hvor der desuden er 15% rabat.

Studenterguiden.dk har kun kunnet finde gode anmeldelser af Restaurant Dubrovnik. Der er ingen tvivl om, at det er en yderst velbesøgt restaurant, og mange af gæsterne er gengangere. Den altid varme og venlige betjening, som nærmest er hele besøget værd, og den altid velsmagende og spændende mad, gør at vi varmt anbefaler dig at besøge restauranten. 

Du kan nemt og enkelt bestille dit bord her - velbekomme!


Studenterrabatter

Ved mad ud af huset er der 15 % rabat.Bestil bord online


Adresse

Studiestræde 32
1455 København K


Kontakt info

Telefon: 3313 0564


Åbningstider

Alle ugens dage: 17.00 - 23.30
Køkkenet lukker: 22.30


Søndag: lukket


Website

Restaurant Dubrovnik 's websiteRestaurant Dubrovnik
Restaurant Dubrovnik
Restaurant Dubrovnik
Restaurant Dubrovnik