Restaurant Ilden - København


I det centrale København på adressen H.C. Andersens Boulevard 11 finder du denne hyggelige og familievenlige restaurant. Denne restaurant giver dig mulighed for at smage alt fra det menukort, som du sjældent kan vælge imellem. Du kan her gå ombord i den store buffet med hele familien i hyggelige omgivelser.

Hos Ilden skal du ikke bekymre dig om at vælge den helt rigtige ret fra menukortet. De serverer nemlig en stor grillbuffet, hvor du kan vælge mellem hele 15 slags forskelligt kød, som du kan spæde op med lækkert frisk og grønt fra den flotte salatbar. Hvis du er vegetar og derfor ikke kaster dig over den store grillbuffet, så er det muligt at bestille en lækker vegetarburger- eller bøf. Hvis du ikke skal spise ude om aftenen, men lyster en fyldig brunch, så kan du få en lækker brunchbuffet serveret hos Ilden. Alt den lækre mad sluttes gerne af med en god dessert. På dessertkortet finder du blandt andet huset chokoladekage med frisk frugt og vaniljeis, pandekage med chokolademousse og vaniljeis, isbombe med frisk frugt og chokoladesauce og meget mere.

Det store udvalg hos Ilden gør det nemt og bekvemt for dig at tage et smut forbi, hvem end du er i selskab med. Restaurant Ilden er det oplagte sted til hele familien, da det er noget for enhver smag. Hvis du er kræsen, er Ilden også et oplagt sted for dig at spise, da du helt sikkert finder noget, som falder i din smag ud fra deres overdådige buffet. Hvad end du er vild med kød, salat, kartofler eller noget helt fjerde, finder du et kæmpe udvalg indenfor det hele, og du er dermed nærmest garanteret at finde noget, som du er vild med. Hos Restaurant Ilden finder du altid 5 forskellige slags forretter, minimum 15 forskellige slags kød, minimum 10 forskelligt slags varmt tilbehør, 60 forskellige slags salater samt 3 forskellige slags sauce, hvilket skaber uendelig mange madkombinationer. Så hvad end det er kæresten, familien eller veninderne du tager med som selskab hos Restaurant Ilden, er I alle sikre på at finde noget, som falder i jeres smag. Hvad end du er kødelsker, vegetar, ønsker at spise sundt eller gerne vil spise en overdådig omgang mad, så er der anledning til det hele hos Ilden.

Ligesom deres buffet byder på et stort udvalg, byder deres drikkekort også på et stort udvalg. Hvad end du er til vand, øl, bobler, hvidvin, rosé, rødvin, dessertvine, spiritus, drinks eller noget varmt at drikke, så finder du dette her. Deres store udvalg at slukke tørsten i gør det muligt for dig at vælge hvad end dit hjerte begærer.

Mangler du et sted at fejre din fødselsdag? Så er Restaurant Ilden det oplagte sted til netop dette formål! Hos Restaurant Ilden spiser du nemlig gratis på din fødselsdag ved minimum fire voksne. Hvis du husker dit ID, får du derfor enten gratis brunch eller gratis grillbuffet, hvilket især er et fordelagtigt tilbud for studerende.

Ønsker du at vide mere om Restaurant Ilden og hvad deres gæster synes om det, så kan du med fordel læse anmeldelserne på deres Facebook side. Her kan du læse de flotte anmeldelserne fra kunderne, som næsten alle kun har noget positivt at sige om deres oplevelse hos restauranten. Her bliver selve restauranten, maden og stemningen rost højt. Lyder dette som noget for dig? Så ring og bestil bord til dig og dit selskab allerede i dag, så I kan nyde lækker mad med et overdådigt udvalg i buffeten.  

­
Adresse

H.C. Andersens Boulevard 11
1553 København V


Kontakt info

Telefon: 72 10 90 30
Email: kbh@ilden.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 17.00 - 21.30
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag - søndag: 9.45 - 14.00 & 17.00 - 21.30 


Website

https://www.ilden.dk/