Bastard


I centrum af København finder du mange lækre og bemærkelsesværdige restauranter, som helt sikkert er et besøg værd. Én af disse restauranter er Bastard, som er beliggende centralt lige ved siden af Tivoli. Hos Bastard arbejder du ud fra et koncept om, at det er ens egen kreativitet der afgører, hvilken tallerken mad du får serveret. Med dette menes der, at du her sammensætter din egen tallerken ud fra dine egne præferencer. Lyder dette som noget for dig? Så kan du lægge et besøg forbi Bastard på adressen Axeltorv 6.

Når du besøger Bastard finder du en masse muligheder, når du skal have sammensat din egen tallerken. Her har du nemlig selv medindflydelse på din ret og hvordan den skal sammensættes, så du får en lækker ret, som falder i netop din smag. Hos Bastard finder du en række hovedelementer som du kan vælge imellem, og til disse kan du så selv tilvælge side order samt sauce og andet dyppelse. På denne måde bliver din menu skræddersyet til dig og hvad du har lyst til. Uanset hvad du vælger at sammensætte på din tallerken, er der garanti for at maden er yderst velsmagende. Der findes et bredt udvalg, så hvad end du er kødelsker, veganer eller et sted i midten, så findes der et måltid, som falder i netop din smag. Du kan eksempelvis vælge mellem en vegansk knoldselleri “bøf”, laks, andebryst, oksemørbrad, ribeye og okse-burger. Derudover finder du forskellige forretter og desserter, så hvis du ønsker en lækker 3-retters-middag, så er Bastard et oplagt valg til netop dette. Af sides finder du blandt andet klassisk ratatouille, grillet padrón peber, kartoffelsalat og andre lækre sideorders, som er med til at pifte din ret op. For at fuldende din menu kan du eksempelvis vælge en lækker rødvinssauce, bearnaise, svampe a la creme, aioli eller en anden dyp af dit valg.

Maden hos Bastard er i den dyrere ende og derfor ikke helt så SU venligt. Dog er maden yderst velsmagende og helt sikkert et sted der er værd at besøge, hvis man ønsker et udsøgt måltid. Så hvis du har brug for at forkæle dig selv med et lækkert måltid mad som bliver skræddersyet efter dine præferencer, så er det helt klart værd at tage et smut forbi Bastards, hvis pengepungen tillader dette.

Bastards historie stammer tilbage fra sommeren 2016, hvor Jonas Fjellegaard og Nicklas Rasmussen fik tilbuddet om at drive stedet, som tidligere var kaldet Café Réné. D. 1. januar åbnede Café Bastard for første gang dørene op med et nyt koncept, nyt indretning og nyt navn, som i dag danner rammerne for en yderst lækker spiseoplevelse beliggende midt i København.

Selvom maden er af yderst god kvalitet, så er der ingen snobbede hoveder at finde hos Bastard. Her er der nemlig ikke en højtidelig stemning, men derimod en uformel og hyggelig stemning. Denne dejlige og behagelige stemning er helt klart et oplagt sted for dig at nyde et velsmagende og lækkert måltid. Indretningen af restauranter minder mest af alt om en New Yorker-stil med rå vægge og store industrielle lamper. Hos restauranten er der mange små og finurlige detaljer i indretningen, som alle helt sikkert er et besøg værd at tjekke ud.

Så hvis du ønsker et udsøgt måltid mad centralt beliggende i København i lokaler med en New Yorker-stil og en uformel stemning, så er det helt sikkert Bastard, som du skal tage en tur forbi.
Adresse

Axeltorv 6, 1609 Copenhagen


Kontakt info

Telefon: 33 15 85 01


Åbningstider

Søndag - mandag: 16.00 - 23.00
Tirsdag: 12.00 - 23.00
Onsdag - torsdag: 16.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 01.00


Website

https://bastards.dk/