OliOli


Søger du et sted i København, Lyngby og i Københavns lufthavn, hvor du kan få en lækker og hawaii-inspireret Poke Bowl? Så finder du det hos poke baren OliOli, som blandt andet ligger placeret på adressen Østerbrogade 43 ved Østerbro. OliOli betyder glæde på Hawaiiansk, og denne glæde vil du helt sikkert opleve, når du vælger at besøge én af deres restauranter.

Kender du ikke til poke bowls, så er det kort fortalt “sushi in a bowl”, hvor en traditionel omgang sushi er lavet om til en form for salat i en bowl. Her har du mulighed for at sammensætte efter din egen kreativitet og smagspræferencer. Konceptet stammer fra Hawaii, og her får du et sundt og farverigt mad i en skål. Når du vælger at bestille en Poke Bowl får du et lækkert og næringsrigt måltid, som består af alt det, din krop har brug for, som blandt andet er proteiner, kulhydrater og diverse vitaminer. En sådanne Poke Bowl er forskelligt opbygget alt efter dine smagspræferencer, men typisk finder du blandt andet ris, kød, grøntsager, frugt og en dressing. 

Du har helt sikkert stødt på dem, hvis du somme tider scroller igennem forskellige Instagram bloggers feed, da den populære og farverige poke bowl er blevet yderst populær både internationalt men også her i Danmark. Hvis du ønsker at se flere lækre billeder af disse Poke Bowls, kan du med fordel følge med på OliOli’s Instagram side, hvor de jævnligt deler billeder af deres lækre kreationer. Du finder OliOlis Instagram her.

OliOli beskriver sig selv som værende autentisk glæde og ny energi til det moderne menneske. Deres koncept kombinere den originale serveringsform af Poke Bowls fra Hawaii med ingredienser og smage fra Asien, og denne kombination sikrer en helt fantastisk smagsoplevelse. Hos OliOli har de et åbent køkken, så du har mulighed for at se hvordan din mad laves, mens den laves. Dette er med til at bringe mad, gæster og personale tæt på hinanden, hvilket er med til at skabe en intim og afslappet atmosfære, som du helt sikkert oplever, når du træder ind på en af OliOli’s restauranter. Oplevelsen hos OliOli skal være med til at skabe glæde, og uanset hvilket humør du er i, sørger OliOli for at du forlader deres restauranter med et smil på læben.

Menukortet er sammensat ud fra undersøgelser af smag, konsistens, ernæring, farvemæssig, stilistisk og praktisk udførelse, så der er helt sikkert styr på detaljerne, og du er sikker på at du får den lækreste bowl både med hensyn til smag, udseende og næringsindholdet. Hos OliOli er deres brand en miks af enkelt og harmonisk atmosfære med en moderne frisk attitude, hvilket kan opleves i deres restauranter.

På deres menukort finder du i skrivende stund 6 forskellige “standards” Poke Bowls, som er sammensat efter ovenstående principper. Du kan eksempelvis få en “laks poke”, som indeholder laks, hvide ris, goma dressing, edamame, radise, broccoli, ananas og avocado. Har du mere lyst til and, rejer, tofu, oksekød eller tun, så findes der også Poke Bowls med dette. Har du i stedet lyst til at sammensætte din egen poke bowls med andre smagskombinationer, så har du også muligheden for “build your own” på OliOlis menukort. Her vælger du base, main, sauce, grøntsager, premium og toppings, så du har rig mulighed for at sammensætte det efter dine helt egne ønsker.

Hvis dette lyder som noget for dig, så bør du helt sikkert tjekke én af OliOlis lækre restauranter ud. Hvis du hellere vil spise maden derhjemme, har du også mulighed for at tage maden med hjem, da OliOli tilbyder takeaway. 
Adresse

Østerbrogade 43, 2100 København


Kontakt info

Telefon: 33 21 01 21
E-mail: info@oliolipoke.com


Åbningstider

Mandag - søndag: 11.00 - 21.00


Website

https://oliolipoke.dk/