Kähler i Tivoli

Kähler i Tivoli


Som et af de mange eventyr du kan opleve i Tivoli, kan du nu også give dine smagsløg en eventyrlig oplevelse udover det sædvanlige. Du vil helt sikkert sætte pris på den smukke indretning, der er fyldt med møbler og lamper fra Verner Panton, Wegner og Jacobsen. Har du en gemt designer i dig, eller elsker du bare designmøbler og indretning, er dette særligt for dig. Hvis du er madelsker, vil du selvfølgelig også synes særligt godt om besøget, gastronomisk er Kähler i Tivoli på et meget højt niveau, og kun de bedste kokke kommer igennem nåleøjet. Kähler i Tivoli præsenterer retter baseret på årstidens råvarer, og så mange af råvarerne som muligt er økologiske, så du derfor får den fulde oplevelse af ren smag, mens du sidder i smukke stemningsfulde lokaler.

Den danske madkultur går langt tilbage og især smørrebrød er noget af det vi er kendt for her i landet. Kähler tilbyder også prisvindende smørrebrød, som har fået rigtig gode anmeldelser af blandt andet Euromans madanmelder, som mente at det var Tivolis bedste smørrebrød. Udover det veltilberedte smørrebrød, finder du på det flotte menukort også spændende og nordiske forretter, hovedretter og desserter, for hele familien.

Bestil bord her og få en hyggelig dag i Kähler i Tivoli.

Kähler i Tivoli vil gerne formidle passionen om det rene, det æstetiske, det smukke og det smagfulde i ét. Det får du alt sammen i den stilfulde restaurant, med et måltid hvor design og smag blandes til en stor nydelse, som du nødigt vil rejse dig fra igen, i frygt for at miste den glæde og hyggelige stemning du har indtaget hos Kähler i Tivoli. Heldigvis kan du altid bestille bord igen og komme så tit du lyster.

Den exceptionelle service og dygtige, diskrete betjening under designlamperne, giver følelsen af dansk madkultur i sin grundlæggende form med gæstfrihed og hygge. Kähler byder dig altid velkommen og du er velkommen til at tage familien med.

Studenterguiden anbefaler at gå i Euromans fodspor og følge deres madanmelder ind på Kählers restaurant i Tivoli. Tag plads i designmøblerne og vælg alt fra smørrebrød til vinmenu, og få det moderne fortolkede måltid serveret på Kählers eget smukke designede service. Det er en oplevelse alle burde unde sig selv.

Book dit bord hos Kähler i Tivoli allerede nu!

 
Adresse

Vesterbrogade 3
1630 København V


Kontakt info

Telefon: 5373 8484
Mail: info@kahler-i-tivoli.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 11.30-23.00
Fredag - lørdag:    11.30-00.00

Køkkenet er åbent kl. 11.30-22.00.

Herefter serveres der drikkevarer fra menukortet.


Website

Kähler i Tivoli's websiteKähler i Tivoli
Kähler i Tivoli
Kähler i Tivoli
Kähler i Tivoli