Restaurant Relæ


Har du plads i budgettet til at forkæle dig selv en smule ekstra? Så kan det være, du skal læse med her. På Jægersborggade 41 i København N finder du nemlig Restaurant Relæ. Hos Restaurant Relæ får du en velsmagende madoplevelse uden alt for mange dikkedarer, som de selv skriver på deres hjemmeside.

Restaurant Relæ er et sted, du kommer, når du er frisk på en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme. Restauranten finder du let, selv hvis du ikke er fra København. Helt konkret har Restaurant Relæ nemlig sin beliggenhed i nærheden af Nørrebros Runddel, Assistens Kirkegård og Nørrebroparken. En dejlig beliggenhed i hjertet af Nørrebro, hvis du spørger os.

Hos Restaurant Relæ fokuserer man på bæredygtighed, etik og økologi. De har valgt at tage kødet af menuen, så hvis du ønsker kød til din mad, kan du vælge det til. Restaurant Relæ har på den måde givet sig selv endnu mere plads til tilberedningen af grøntsagerne i deres retter. Og det kan smages. Grøntsagerne dyrker de selv på deres Farm of Ideas. Helt konkret er Farm of Ideas et lille økologisk landbrug, hvor kokkene hver morgen tager til for at høste grøntsager og mælk fra køerne i landbruget, som du senere på dagen kan nyde som friske retter. Du kan læse meget mere om Restaurant Relæ og deres værdier på restaurantens hjemmeside.

Hvis du ikke er helt overbevist, minder vi dig gerne om, at Restaurant Relæ var den første Michelin Restaurant, der blev økologisk certificeret. Dét er imponerende. Hele 90 - 100 % af råvarerne i restauranten er økologisk certificerede. 

Hvis du vil se lidt mere til Restaurant Relæ og restaurantens gastronomiske univers, så kan du følge med deres Instagram-profil lige her. På profilen finder du særligt æstetiske billeder af den lækre mad i restauranten. Her er der tale om virkelig “Insta-worthy” mad.

Alt i alt er Restaurant Relæ absolut en restaurant i København, du bør tage til, hvis du vil prøve noget nyt og utrolig lækkert. Her får du mad i meget høj kvalitet. Pris og kvalitet går hånd i hånd, hvorfor restauranten er oplagt for dig, der måske leder efter et spisested til en speciel anledning.
Adresse

Jægersborggade 41
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 36 96 66 09


Åbningstider

Onsdag - lørdag: 17.00 - 00.00


Website

Restaurant Relæ's website