Barril Pasta & Wine Bar


På Helgolandsgade 2, 1653 København V finder du en af Vesterbros mest hyggelige restauranter og vinbarer. Restauranten og vinbaren tager afsæt i det italienske køkken, hvortil der tilbydes et væld af forskellige vine fra forskellige nationaliteter. Så har du smag for det italienske køkken og er du samtidig vinelsker? Så vil du helt sikkert ikke gå glip af et besøg på Barril Pasta & Wine Bar i København.

Barril Pasta & Wine Bar emmer af storby-vibe og lokalmiljø på én og samme tid. Maden og vinen er af høj kvalitet, og smagen er altid i højsædet. Du er sikker på, at få et måltid med et glas tilhørende vin, der er ud over det sædvanlige. På restauranten vil du opleve en afslappet og intim atmosfære, hvilket gør restauranten og vinbaren til et ideelt sted at besøge både med familie og venner eller måske på en date. Du vil opleve en fantastisk betjening fra det smilende og kompetente personale. Når du besøger denne restaurant og vinbar skal du altså ikke gå på kompromis med hverken mad, drikke eller betjening. Alt du skal gøre er at nyde din aften i de bedste rammer på Barril Pasta & Wine Bar.

Maden er italiensk og på menukortet finder du alt fra antipasti, pastaretter til diverse lækre desserter og oste. Maden er nøje udvalgt af køkkenchef Magnus Høvring, som har en livslang kærlighed til madlavning, tidløse pastaretter og delikate antipasti. Du går aldrig galt i byen med en klassisk spaghetti meatballs, og bl.a. denne lækre ret er at finde på menukortet sammen med mange andre lækre italienske pastaretter. De allerstørste italienske klassikere er nøje udvalgt, så du har de aller lækreste retter at vælge imellem.

Til din mad kan du få serveret et godt glas vin fra bl.a. Italien, Californien og Spanien, og personalet er specialister i at udvælge de perfekte vine til netop dit måltid. Og med mere end 30 forskellige nøje udvalgte vine på glas på vinkortet burde der være én til lige netop din smag. Når du har fået mad og vin nok, ville det være helt perfekt at slutte festmåltidet af med en god øl fra hane eller måske en forfriskende drink. Der er mange forskellige øl og drinks at vælge imellem, og du kan således få afsluttet en fantastisk aften på den helt perfekte måde.

Deres 4,9 ud af 5 mulige stjerner på Facebook, indikerer at Barril Pasta & Wine Bar helt sikkert er et besøg værd. En god lokation, fantastisk mad, uovertræffelige vine og et passioneret og venligt personale er blot få af de ting, der især fremhæves af tidligere besøgende. Barril Pasta & Wine Bar er altså helt klart et besøg værd, og du vil med garanti ikke fortryde det. Det er således bare om at få bestilt en bord, og så er der kun tilbage at sige; boun appetit og skål!
Adresse

Helgolandsgade 2
1653 København V


Kontakt info

Telefon: 22 51 50 33
Mail: kontakt@barril.dk


Åbningstider

Søndag - onsdag: 17.00 - 24.00
Torsdag - lørdag: 16.00 - 24.00


Website

http://barril.dk/