Mama Rosa


Når man befinder sig i København, kan det være vanskeligt at bestemme sig, hvor man skal spise. Byen har nemlig en overflod af mad muligheder. Dog vil vi gerne hjælpe dig til at finde netop den restaurant, der passer til dig. Er du vild med italiensk mad, så bør du læse med her. Hvis du leder efter et italiensk spisested, café og bar kombineret i én i centrum af København, så har vi fundet stedet, som passer perfekt til dig. Mama Rosa i København er det oplagte sted for dig, som gerne vil spise god italiensk mad i hjertet af denne storby. Restauranten er placeret på adressen Østergade 57, som er midt på Strøget. Denne centrale placering gør det yderst nemt at komme forbi Mama Rosa til en omgang mad.

Hvad end du søger et sted at spise til frokost eller til aften, så tilbyder Mama Rosa anretninger til begge dele. Her serveres der autentisk italiensk mad som er lavet på gode råvarer. Derudover bliver du forkælet med en helhedsoplevelse, hvor du blot kan sætte dig ned i deres hyggelige omgivelser og få serveret god mad, mens I blot skal koncentrere jer om at nyde omgivelserne, hinanden og den fantastiske mad, som I får serveret.

På menukortet er der et stort udvalg, så der findes noget til enhver smag. Dette inkluderer blandt andet originale italienske retter. I deres køkken har de en stenovn som er blevet importeret fra Italien. På denne måde du er du sikker på at få den mest autentiske spiseoplevelse, når du vælger at spise italiensk mad hos Mama Rosa. Hos Mama Rosa har I både mulighed for at sidde indenfor i deres hyggelige og nyistandsatte lokaler, eller hvis vejret tillader det kan I sidde udenfor midt på Strøget. Menuen inkluderer blandt andet italienske pastaretter, mexikanske delikatesser samt klassiske steaks.

Mama Rosa er endda den ældste restaurant på Strøget, og har derfor en del historie med sig. De åbnede nemlig op for deres restaurant for første gang i 1975. Deres lokaler er blevet nyrenoveret, så selvom restauranten har en lang historie bag sig, er lokalerne pæne og nyistandsatte. Her bydes der på eksklusiv italiensk stemning til en pris, hvor selv studerende kan være med.

Med deres centrale beliggenhed og deres lange åbningstider (09.00 - 00.00) er der rig mulighed for at besøge Mama Rosa, uanset hvilken tid på døgnet du ønsker italiensk mad. Saml dine venner og tag en tur mod Strøget. Særligt hvis I ønsker en shoppetur og ønsker at slutte af med noget lækkert mad på Strøget, hvor I kan sidde og nyde maden. 
Adresse

Østergade 57
København K


Kontakt info

Telefon: 74 57 57 57
Email: info@mamarosa.com


Åbningstider

Alle dage: 09.00 - 00.00


Website

http://mamarosa.dk/