Sticks n' Sushi


Sticks n’ Sushi er en japansk sushi restaurant med danske rødder. Den første Sticks n’ Sushi restaurant åbnede allerede i 1994 i København, og var en af de første restauranter i København med speciale i sushi. I 1996 åbnede de for første gang for takeaway, hvor de kombinerede restauranter og takeaway i samme lokaler, hvilket er et koncept, de stadig kører med den dag i dag. I dag er der over 1.000 ansatte i deres restauranter, som både befinder sig i København, UK og Berlin. Én af stederne, du kan opleve denne lækre sushi restaurant, er lige overfor hovedbanegården på adressen Bernstorffsgade 3. 

Grundlæggeren af Sticks n’ Sushi var Jens Rahbek Hansen, Thor Andersen og Kim Rahbek Andersen, som i dag bliver kaldet sushi-kongerne, idet deres restaurant i dag er blevet international, og at de var nogle af de første til at starte en sushi restaurant i København. Ideen til restauranten kom fra Jens, som var kommet hjem efter 6 års kokkelære i Japan, som også var brødrenes, Jens og Kim, mors hjemland. Jens og Kim havde fået serveret sushi fra barnsben, og valgte at slå sig sammen med deres svoger Thor, hvorefter de startede med at udvikle deres idé om en japansk restaurant i København, som serverede både sushi og yakitori, er små grillede spyd. Heraf kom det naturlige navn: Sticks n’ Sushi. Konceptet med disse to skulle vise sig at være succesfuldt: sushi kom fra det kejserlige køkken, og yakitoristicks fra det japanske gadekøkken. Denne kombination viste sig at være yderst populær særligt den dag i dag.

Konceptet for restauranterne har altid været, at maden skal være det samme i alle deres restauranter, men at designet og oplevelsen varierer fra sted til det. Igennem årene har de nemlig skabt forskellige designs med respekt for det lokale miljø samt historie, og således at de lokale kommer til at synes om deres lokale Sticks n’ Sushi restaurant.

Sticks n’ Sushi på Bernstorffsgade er beliggende over Tivoli, hvilket i skrivende stund er det seneste skud på stammen. Den er beliggende øverst i Tivoli Hjørnet, hvor der er god udsigt over Tivoli fra restauranten. Denne blev åbnet i 2017, og er blevet yderst populær blandt gæsterne, hvilket blandt andet kan skyldes den gode placering og den fremragende udsigt.

På menukortet finder du en á la carte menu, hvor du kan sammensætte din egen menu. Du kan vælge imellem beef tataki, kani krokke, edamame bønner, tuntatar, tangsalat, misosuppe og meget mere. Derudover finder du også et udvalg af sashimi, nigiri, maki, sticks, salater, desserter og menuer sammensat af restauranter. Der er derfor et stort udvalg af vælge imellem, når du vælger at spise hos Sticks n’ Sushi.

Har du lyst til at afprøve den japanske madlavning i en restaurant med danske rødder? Så er det netop Sticks n’ Sushi, du skal besøge. Her har de et stort udvalg på menukortet, flotte restauranter og lækker mad. Hvis du befinder dig i nærheden af hovedbanegården i København, eller blot ønsker en lækker udsigt over Tivoli, så er det restauranten på Bernstorffsgade 3, du skal besøge.
Adresse

Bernstorffsgade 3, København


Kontakt info

Telefon: 32 59 59 29


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 23.00 [køkken 11.00 - 21.30]
Fredag - lørdag: 10.00 - 00.00 [køkken 11.00 - 22.00]
Søndag: 10.00 – 22.00 [køkken 11.00 - 21.00]


Website

www.sticksnsushi.com