The Union Kitchen


Er du på jagt efter en restaurant i København, hvor du får en god madoplevelse, og hvor der er kælet for selv den mindste detalje ved anretningen. Så er The Union Kitchen i København måske en restaurant, der vil falde i din smag! Helt konkret finder du The Union Kichen på Store Strandstræde 21. Det ligger tæt på både Nyhavn og Kongens Nytorv. Selv hvis du ikke kender København særlig godt, ja så vil du hurtigt kunne finde vej til den lækre restaurant.

The Union Kitchen byder på utrolig lækker mad. Det smager ikke kun lækkert, men det ser også appetitligt ud! Vi vil endda mene, at maden her absolut er “Insta-værdig”, så hvis du er på jagt efter et æstetisk madbillede til dit feed, så skal du besøge The Union Kitchen.

Tjek The Union Kitchen ud på Instagram her. Du vil bestemt ikke blive skuffet med så mange smukke billeder i restaurantens feed. 

Hos The Union Kitchen kan du vælge mellem en masse lækre muligheder på menukortet. Om morgenen kan du vælge mellem en masse lækre brunchretter, heraf alt fra vafler til scrambled eggs. De fleste retter hos The Union Kitchen har et spændende twist, som lige er med til at give madoplevelsen lidt ekstra kant. Kommer du om aftenen, kan du vælge mellem en masse mindre retter, der kan gå hånd i hånd med en af de lækre cocktails, du kan bestille.

Selvom priserne er i den lidt højere ende ift. andre restauranter, hvor du også kan få en lækker brunch, så kan vi stadig anbefale The Union Kitchen, fordi kvaliteten og prisen af maden går hånd i hånd. Det kan være, du har veloverstået en eksamen, har fødselsdag eller skal på date med din kæreste. The Union Kitchen skaber nogle gode rammer for disse anledninger.
Adresse

Store Stranstræde 21
1255 København


Kontakt info

Telefon: 33 14 54 88


Åbningstider

Søndag - onsdag: 07.30 - 22.00
Torsdag - lørdag: 07.30 - 23.00


Website

The Union Kitchen's website