Wagamama


Hos Wagamama er filosofien “kaizen” deres hjerte nær. “Kaizen” betyder “sund forandring”, og er med i deres proces om at skabe retterne. Den er med til at forme retterne som bliver skabt, og er med til at udfordre dem til at finde måder at blive bedre på. På denne måde er de hos Wagamama konstant drevet til at skabe og forbedre. Wagamama har to restauranter i Danmark, hvor du finder den ene i Tivoli på adressen Tietgensgade 20. Wagamama står for det moderne asiatiske køkken, og beskriver selv deres mad som frisk, spændende mad med sjæl.

Wagamamas første restaurant åbnede i 1992 i London. Restauranten åbnede med inspiration fra det hurtige japanske ramen-barer, og skal ses som en slags hyldest til det asiatiske køkken. Der mission her var blandt andet at skabe en unik spiseoplevelse samt at bringe Asiens friske, nærende smagsindtryk ud til alle. I dag har Wagamama mange restauranter rundt omkring i verdenen, og hvis du er i København har du mulighed for at opleve denne unikke spiseoplevelse i Tivoli, hvor Wagamama blandt andet er placeret. Det er 27 år siden den første restaurant åbnede, hvor de sidenhen har videreudviklet deres færdigheder samt finjusteret deres opskrifter, så deres restaurant bliver bedre og bedre med tiden.

På deres menukort finder man et stort udvalg. Du kan blandt andet få retter med ingefær for at varme dig, chili med spark i, nudler der nærer kroppen og sindet, som de selv beskriver det. Wagamama har skabt deres menukort ud fra at den skal være med til at give ro, næring, styke samt inspiration i deres asiatisk inspireret mad. Her har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige ris- og nudelretter. Du finder eksempelvis sideretter, veganske retter, omakase, ramen, teppanyaki, donburi, curry, salater, friskpresset juice & andre drikkevarer, desserter og et menukort for børn.

Ud fra deres filosofi med “kaizen” er der visse standarder, som skal overholdes. Dette ses blandt andet ved at deres råvarer bliver tilberedt friske og serveret ligeledes. Så snart maden serveres får man indtrykket af farverne, aromaerne, smagene og krydderierne, hvilket skaber en fantastisk madoplevelse.

Hos Wagamama kan du vælge at nyde maden i deres hyggelige restaurant i Tivoli. Har du mere lyst til at nyde maden hjemme ved dig selv, er det også muligt at få dette som takeaway. Du kan også vælge at få leveret din mad hjem, hvilket gør det endnu nemmere for dig, hvis du har lyst til en lækker asiatisk takeout. 

Hvis du har lyst til at opleve stemningen, maden og “kaizen” filosofien, hvorfor så ikke besøge Wagamama med det samme? Hvad end det er i Tivoli eller ved Frederiksberg, så lever dine forventninger til Wagamama helt sikkert op til dine standarder.
Adresse

Tietgensgade 20, 1704 København V


Kontakt info

Telefon: +45 33 75 06 58


Åbningstider

Søndag - torsdag: 12:00 - 21.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 22.00


Website

https://www.wagamama.dk/