Jensens Bøfhus København

Jensens Bøfhus København


I hjertet af det pulserende København finder du 4 ud af de 42 forskellige Jensens Restauranter, der er fordelt udover Skandinavien. Grundlægger, Palle Skov Jensen, har formået at sprede den kendte kæde i norden, således, at du kan finde hele 28 restauranter i Danmark, 12 i Sverige og 2 i Norge.

I vores egen hovedstad finder du dem flere forskellige steder. Bare ét minut fra Københavns Hovedbanegård ligger en af de hyggelige restauranter med store vinduespartier, hvor du kan nyde udsigten til storbylivet. Men ud kan også fortsætte ned på Rådhuspladsen, hvor du finder et af bøfhusene med en hyggelig kælder-stemning -væk fra de travle gader. Befinder du dig på Axeltorv, har du heller ikke langt til en lækker bøf. Her finder du en to-etageres Jensens Bøfhus med den velkendte og hyggelige atmosfære, hvor du kan nyde de mange lækre retter. På indre Østerbro finder du endnu en af restauranterne, centralt beliggende på Trianglen, klar til at byde dig velkommen til møre bøffer, god sauce og sprøde fritter.

Bestil bord i en af de 4 flotte restauranter og få en hyggelig madoplevelse midt i hovedstaden

Lige siden 1990 har Jensens Bøfhus stegt lækre, møre bøffer til den danske befolkning. Det hele startede med en enkelt restaurant i Aarhus og har siden udviklet sig drastisk. I dag kan du endda købe Jensens i dit lokale supermarked til at tage med hjem. Som ethvert andet bøfhus står der gode bøffer øverst på menuen!

Palle Skov Jensen har rejst verden rundt for at finde det perfekte kød til menukortet. Og har du fulgt Jensens Bøfhus siden begyndelsen, har du sikkert bemærket de gennemgribende forandringer i årenes løb. Jensens har fulgt udviklingen. Alligevel er det det gode kød med sauce og kartofler, der er i højsædet. Du kan dog selv sammensætte og skabe din menu, som du ønsker den.

Du får en hovedret for 150,-. Dertil enten en dessert eller forret med for i alt 175,-. Eller måske du er til en 3-retters menu for 200,- . Og personalet er altid klar med gode anbefalinger, hvis du ikke kan vælge mellem de mange lækre muligheder på menuen.

Selvom det er et bøfhus med fokus på kødet, er du selvfølgelig også mere end velkommen som vegetar. Du kunne jo prøve den lækre gratinerede gedeost med grøn salat og friskbagt brød, efterfulgt af den farverige salatbar til hovedret, hvor du helt selv kombinerer din sprøde salat af alle dine favoritter. Til sidst kan du sætter tænderne i en cremet Cheesecake med sprød bund eller blød, lækker softice med alverdens toppings.

Til den traditionelle kødspiser er der alt fra spareribs og saftige burgere, til stegt kylling, laks og Rib Eye. Det er bare om at vælge, hvad der skal kræse for dine smagsløg. Skal du have gæster fredag aften, men bare ikke har tid til at stå over kødgryderne hele eftermiddagen, så frygt ej! Hos mange af Jensens restauranter kan du nemlig bestille Take Away – nemt og lækkert! Så kan du og vennerne nyde en lækker middag i jeres vante omgivelser.

Bestil lækker Take Away Jensens Bøfhus her – lige til at tage med hjem

Hos Jensens Bøfhus er der plads til alle. Uanset om det er de studerende til frokost, kæresteparret til romantisk middag eller til den helt store familiesammenkomst. Her er der altid mulighed for at få god mad i hyggelige omgivelser. Du møder altid et dejligt personale med et stort smil på læben. De er klar til at hygge om dig og give dig en god oplevelse. Personalet trænes igennem Jensens Academy til at give en god restaurantoplevelse, da de ved, at hver en detalje tæller.


Studenterrabatter

Er du studerende får du hos Jensens Bøfhus både lækker mad, dejlig betjening og 25 % i studierabat! Grib studiekortet, tag din study-buddy i hånden og tag et smut ned på den nærmeste restaurant. Her kan I nyde en velfortjent bøf efter en lang dag på studiet og samtidig holde budgettet. Win win!
Adresse

Se alle adresser i København


Kontakt info

E-Mail: info@jensens-bofhus.dk


Åbningstider

Se åbningstider i København


Website

Jensens WebsiteJensens Bøfhus København
Jensens Bøfhus København
Jensens Bøfhus København
Jensens Bøfhus København