Rumbles


På adressen Borgbjergsvej 1, 2450 København S finder du Rumbles, der er en burger restaurant på størrelse med en pølsevogn. På Rumbles finder du burgere af de bedste råvarer, så din smagsoplevelse vil være helt i top. På Rumbles er der plads til alle, og du finder derfor burgere til fornuftige priser. Der er altså ingen undskyld for ikke at komme afsted.

Hos Rumbles i København fokuseres der på, at få det maksimale ud af de klassiske elementer i en burger, herunder bl.a. ost, tomat, salat og kød. Sortimentet er smalt i forhold til andre burger restauranter, men dette er absolut kun en fordel. Det betyder nemlig, at du som gæst får en klassisk burger, men hvor fokus på kvalitet er helt i top! En god og simpel oplevelser hænger oftest sammen, og det vil du med garanti opleve hos Rumbles! Den afslappede og charmerende stemning gør Rumbles til det oplagte sted at spise med både venner, familie eller kollegaer.

Rumbles tager dig og dine smagsløg med på eventyr. På Rumbles benytter man nemlig de bedste råvarer for at give dig en helt ekstraordinær smagsoplevelse. Du er sikret en burger lavet på helt friskt kød, da der bestilles fersk kød flere gange om ugen. På den måde undgås det, at kødet skal nedfryses, og derved bevarer man den høje kvalitet samt gode smag. Din mad vil altså altid være indbydende, frisk og velsmagende, når du besøger Rumbles. Til din burger kan du bestille en milkshake, der er lavet på den gode gamle Hansen flødeis. Det er altså svært at modstå!

På deres Facebook får Rumbles 4,9 stjerner ud af 5 mulige. Dette vidner om, at stedet virkelig er et besøg værd. Fantastisk lækre burgere og et yderst venligt personale er to af de ting, der især fremhæves af tidligere besøgende, og det er da værd at opleve.

Så hvis du elsker burgere og et afslappet samt hyggeligt sted at nyde dit måltid, skal du helt sikkert besøge Rumbles. Her får de nogle af byens bedste burgere på en lokation, der er anderledes, men super fed og stemningsfyldt. At nyde en lækker burger på et sted på størrelse med en pølsevogn, kan altså bare noget! Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg, og det vil nok heller ikke være sidste gang, at du har fået en burger fra Rumbles.
Adresse

Borgbjergsvej 1
2450 København S


Kontakt info

Telefon: 71 74 71 36


Åbningstider

Mandag - søndag: 17.00 - 20.00


Website

www.rumblesburger.com