Amass Fried Chicken


København er hjemsted for både Michelin restauranter, Instagram-venlige caféer og alt der imellem. Man har mange steder forsøgt at lade sig inspirere af udlandet, og i København findes der nu mange varianter af streetfood og nye vilde koncepter, som både tiltrækker beboere fra hele byen og turister. Et af de nye koncepter, som København kan præsentere, er Amass Fried Chicken, som ligger på Refshalevej 153. 

Amass Fried Chicken er en splinterny tilføjelse til Amass Restaurant, som er en gourmetrestaurant. Bag restauranten står den tidligere Noma-kok, Matthew Orlando, så man kan læne sig trygt tilbage og vide, at dette er et sted, der serverer mad af høj kvalitet. Restauranten fokuserer på økologisk mad med lokale råvarer, mens Amass Fried Chicken er lidt af et modspil til det.

Her serveres der nemlig fried chicken, som hvis du sad på restaurant i Texas eller Oklahoma. Det er sprød, friteret kylling, som ligger rigtig godt i hånden, for her er der ingen grund til at spise med kniv og gaffel. Som tilbehør serveres der lækker coleslaw til, som er et frisk pust til en lidt tung fried chicken. Der skal naturligvis også sauce til, og den er lavet til perfektion, så du er garanteret et måltid, der hverken er for fedtet eller for tørt.       

Lokalerne ligger stort set lige ved vandet på Refshaleøen og kommer man langvejs fra, skal man vide, at der er masser af steder i nærheden at gå på opdagelse. Refshaleøen er nemlig et spændende sted, som byder på god mad og kultur. Samtidig er Islands Brygge kun en cykeltur væk, og det samme er Nørrebro og Vesterbro. 

For at komme ind til Amass Fried Chicken, skal man gå ind fra haven af. Du kan komme og spise din fried chicken indendørs eller udendørs, hvilket kan være utroligt hyggeligt om sommeren. Det er et rigtigt godt sted at holde pitstop med vennerne, hvis I har lyst til noget lidt mere snasket.   

Hvis du selv er vegetar eller en af dine venner er det, skal I ikke gå forgæves. Amass Fried Chicken serverer nemlig en vegetarisk udgave af fried chicken, fried oyster mushrooms. Det er altså friterede østerssvampe, hvilket kan lyde underligt, men som faktisk er et rigtigt fint alternativ. Konsistensen er faktisk næsten lig med almindelig kylling, og fordi den er tilberedt med de rigtige krydderier, kan enhver kødelsker også sagtens nyde den vegetariske version.

Du kan naturligvis også få lidt godt at drikke til din fried chicken. De har både øl som IPA og Sour Beer, hvilket passer rigtig godt til kylling. Er du mere til naturvin, kan du både få hvid-, orange- og rødvin på flaske eller blot et enkelt glas. Selvom maden mætter rigtig meget, kan det være, du alligevel har plads til dessert. Så er det godt, de har en chokoladebrownie på menukortet.

Alt i alt er Amass Fried Chicken et rigtig godt sted at spise med vennerne. Her kan man nemlig hænge ud i hyggelige omgivelser, mens man smager deres lækre fried chicken. Man kan ikke reservere pladser, men da der både er plads indenfor og udenfor, burde det ikke være et problem at finde et sted at sidde. Priserne er samtidig rigtig rimelige, for hvad man får. Så det er bare med at komme afsted til Refshaleøen.
Adresse

Refshalevej 153
1432 København


Kontakt info

Telefon: https://amassrestaurant.com/afc/


Åbningstider

Søndag - mandag: Lukket
Tirsdag - fredag: 15.00 - 00.00
Lørdag: 14.00 - 00.00


Website

https://amassrestaurant.com/afc/