Indian Flavours

Indian Flavours


Indian Flavours er en indisk/pakistansk restaurant på Jyllingevej 42, hvor du du virkelig får meget lækker mad for prisen. Indian Flavours har gode parkeringsmuligheder og ligger tæt på Jyllingevej Station og Vanløse Station.

Køkkenet på Indian Flavours henter primært inspiration fra det nordindiske køkken og da Indian Flavours er en familierestaurant - det er også nordindien familien kommer fra. En del af retterne er også inspireret af det pakistanske køkken.

Retterne

Eftersom Indian Flavours serverer indiske og pakistanke retter, så bliver maden godt krydret - for at alle gæsterne kan være med, så er retterne opdelt i styrke fra mild og medium til stærk for en virkelig "hot" oplevelse.

Menukortet

Menukortet på Indian Flavours byder på velsmagende klassiske retter og specialiteter som:

Chicken Curry - Kylling i karry sauce
Chicken Madrasi - Kyllingestykker uden ben tilberedt i madraskarry sauce
Lamb Butter - Krydret lammekød med rosiner og mandler i karry og tomatsauce, tilsat tandoori krydderi
Beef Vindaloo - Oksekød tilberedt i meget stærk kryderi og rød chilli

Buffet

Skal du prøve indisk og pakistansk mad for første gang eller vil du blot smage lidt af det hele, så anbefaler vi varmt at du bestiller buffeten på Indian Flavours. Indian Flavours' buffet indeholder rigtigt meget fra retterne på a la carte menukortet, samt salat og diverse tilbehør. Har du bestilt buffet, så kan du spise ad libitum.

Drikkevarer

Drikkevarer på Indian Flavours passer fint til den krydrede mad og du kan nyde indiske øl som Kingfisher og Cobra. Vinkortet på Indian Flavours har et flot udvalg af vine som komplementerer retter godt og giver en god madoplevelse.

Stemningen

Stemningen på Indian Flavours er meget kulturel og som gæster føler man som en del af den indiske kultur. Tjenerne er iklædt traditionelle indiske klædedragter og musikken er bestemt og indisk. Betjeningen er særdeles kompetent og, eftersom det er en familierestaurant, så ved tjenerne alt om maden og kan nemt rådgive om valget af mad. Bordbestilling inden, restauranten åbner kl. 16, kan ske på telefon: 3151 0735.
Adresse

Jyllingevej 42
2720 Vanløse


Kontakt info

Telefon: 3879 5888


Åbningstider

Alle ugens dage: 16.00 - 21.30


Indian Flavours
Indian Flavours
Indian Flavours
Indian Flavours