Salon Askepot

Salon Askepot

Dejlig centralt på Frederiksborgvej i København NV ligger den hyggelige frisørsalon Salon Askepot. Her udfører de dygtige frisører alle former for frisørbehandlinger med stor ekspertise. Deres smukke opsætninger, kvalitetsextensions med enten ægte eller kunstigt hår og flotte make-up, er bestemt at fremhæve, og skal du have den helt store makeover, er de også uddannet i at lægge make up, så du kan fremhæve dine bedste træk.

Hos Salon Askepot er det vigtigt, at du altid får den bedste service, og de bestræber sig også på at gøre behandlingen til en oplevelse. Du er på intet tidspunkt i tvivl om, at de søde frisører elsker deres arbejde, og  de sørger altid for, at du som kunde føler dig godt tilpas og velkommen. Der bliver ved hver behandling sat godt tid af, så der bliver lyttet til kundernes individuelle ønsker og behov. De sørger for, at du kan læne dig tilbage i sædet og nyde et øjebliks afslapning mens dit hår bliver forvandlet. 

Book din tid allerede her og nyd en skøn behandling i salonen!

I salonen har de et stort udvalg af de bedste produkter som Kerastase, Poul Mitchell m.fl. - Naturligvis står salonens frisører klar til at rådgive og vejlede i hvilke produkter der vil passe perfekt til den enkelte kunde og deres behov. De flotte priser hos Salon Askepot gør, at selv studerende kan være med, men ikke nok med at priserne er til at betale sig fra, der er også studierabat.

Et udpluk af de flotte anmeldelser fra Salon Askepots Facebook-side udtaler:
”Ekstremt god behandling og absolut kun en frisørsalon, som man kan anbefale. Jeg gik fra langt hår til lidt over skulderlængde. Dette var et "stort skridt", men Pia forstod præcist, hvad jeg havde i tankerne og selv om jeg var dårlig til at forklare, hvilken hårfarve som jeg ønskede, ramte hun den præcis! Jeg er helt sikkert en tilbagevendende kunde”

”Super god service og fantastiske klipninger :-)”

"Kan varmt anbefale at blive klippet hos Salon Askepot (Nanna) - super god service og meget professionel."

Studenterguiden.dk har kun set og hørt gode ting om Salon Askepot. Fordelagtige studiepriser på klip og farve, sødt og imødekommende personale og ikke mindst en hyggelig salon, er uden tvivl grundende til, at salonen er så velbesøgt. De friske frisører står klar med nyslebne sakse, og har du et spørgsmål til en ny frisure, hjælper de gerne. Vi kan på det varmeste anbefale et besøg i salonen. 
Book din tid allerede nu - Lige her!Bestil tid online


Adresse

Frederiksborgvej 50 A
2400 København NV


Kontakt info

Telefon: 35 81 62 63
Mail: mail@salonaskepot.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00-17.30
Onsdag: 09.00-17.30
Torsdag: 09.00-19.00
Fredag: 09.00-17.30
Lørdag: 09.00-13.00


Website

Salon Askepot's websiteSalon Askepot
Salon Askepot
Salon Askepot
Salon Askepot