RetroGusto


Er du på jagt efter en italiensk restaurant, der er en smule anderledes end de klassiske restauranter? Så er RetroGusto i København med stor sandsynlighed noget for dig. Her pryder retro tapeter og designerlamper indretningen, og på menukortet finder du nyfortolkninger af klassiske italienske retter, som vi kender og elsker. Helt konkret finder du RetroGusto på Vesterbrogade 31.

Indretning er lys og farverig, og stemningen fuldendes med de flotte designerlamper fra 70’erne, der giver den helt rigtig belysning. Indretningen er først og fremmest med til at skabe nogle fysiske rammer for en unik restaurantoplevelse. Det er sjældent, at en italiensk restaurant ses med en kombination af flotte retrotapeter og moderne møbler, hvorfor RetroGusto er noget helt for sig.

Tager vi et kig på, hvad RetroGusto har at byde på, så er der både et stort menukort med mad og et vinkort. Her er der lidt for enhver smag, og priserne vil vi vurdere som rimelige. Er du i tvivl om, hvad du skal bestille, kan du bestemt spørge personalet og høre, hvad de vil anbefale dig.

Er du typen, der gerne vil vide lidt om, hvordan andres oplevelser har været på et spisested, du ønsker at besøge, så har vi en god nyhed til dig her. På Tripadvisor gemmer der sig nemlig en række anmeldelser af tidligere gæster hos RetroGusto, som du kan finde lige her.
Adresse

Vesterbrogade 31
1620 København V


Kontakt info

Telefon: 33 21 55 55
E-mail: kontakt@retrogusto.dk


Website

RetroGusto's website