Øl og Brød


Øl og Brød i København ejes af Mikkeller, hvor du kan få serveret frokost, aftensmad og gode Mikkeller øl til din mad samt meget mere. Hvis du søger et sted i København, hvor du kan få en god frokost og/eller en lækker aftensmad med en Mikkeller øl i hånden, så er det her, du finder dette. 

Ønsker du at se lækre billeder fra Øl og Brød? Så kan du med fordel tjekke dem ud på Instagram, hvor de her en profil. Her deler de flittigt billeder fra restauranten, af den lækre mad og af de gode øl, som de serverer. 

Hos Øl og Brød kan du nyde deres frokost menu fra 12.00 - 15.30 og aften menuen fra 17.30 - 21.00. Derfor har du både mulighed for at få en tidlig eller sen frokost og aftensmad på grund af deres lange åbningstider. Så hvis du søger et sted, hvor du kan få tidligt aftensmad inden en tur ude i byen med studiekammeraterne, eller I ønsker en sen aftensmad efter en tur i biografen, så er dette muligt hos Øl og Brød.

På frokost menuen finder du et lækkert udvalg af smørrebrød. De anbefaler hos Øl og Brød af du vælger mellem 2 - 3 stykker smørrebrød for at stille sulten. Det er dog helt op til dig selv at vælge, hvor meget du kan spise. På aftenmenuen finder ud blandt andet 4 retters menu, mad fra havet, fra landet og diverse desserter. Aftenmenuen kan du med fordel tjekke ud her.

Hvis du som studerende er nysgerrig på at besøg Øl og Brød, kan du med fordel besøge dem til frokost, hvor priserne er studievenlige. Hvis det blot er en lille sult, du skal have stillet, kan du nøjes med at bestille et enkelt stykke smørrebrød, som helt klart findes til en studievenlig pris. Hvis du derimod har en stor sult og virkelig vil prøve alt på menukortet, kan du endda vælge fem eller syv stykker - det er helt op til dig (og din pengepung selvfølgelig). 

Tag vennerne under armen til en hyggelig frokost eller aften hos Øl og Brød, hvor I kan få serveret god mad og gode øl i hyggelige omgivelser.
Adresse

Viktoriagade 6
1655 København


Kontakt info

Telefon: 33 31 44 22
Email: smorrebrod@mikkeller.dk


Åbningstider

Mandag - tirsdag: 12.00 - 17.00
Onsdag - lørdag: 12.00 - 16.30 & 17.30 - 23.00
Søndag: 12.00 - 17.00


Website

https://www.ologbrod.dk/