Byguide til


Odense har som Danmarks tredie-største by det meste du som studerende kan få brug for og lyst til. Der er rigeligt af uddannelsestilbud, byliv og gode boligforhold. Der findes lidt af alt i H.C. Andersens by, og intet er for langt væk til, at du kan komme dertil på en cykel. En herlig by på alle måder.

På denne side har vi gennem årtiers erfaring og konstante opdateringer samlet de bedste steder at blive klippet, få sig en drink, spise et godt måltid, feste igennem og tage kørekort, som ung og studerende i Odense. Så her kan du som tilflytter let få dig et overblik og undgå byens fælder. Som Odenseaner kan du finde ny inspiration.

Hvis du er mere til det mere udviklende tidsfordriv, hvad enten der er tale om socialt, fysisk eller mentalt, så finder du også gode odenseanske bud på det her. Kig f.eks. i Kultur & Underholdning, hvor du bl.a. kan læse om den smukke og historiske Odense Domkirke. De har en gudstjeneste specielt for unge og studerende søndag eftermiddag, hvor du kan møde andre unge under gode forhold. Er du mere til det fysiske så kig i Sport & Fritid, hvor du finder gode fodboldklubber og lignende.


Vælg venligst en kategori

Odenses byguide

Her i Odenses byguide finder du de bedste restauranter, natklubber, barer, caféer, take-away steder i Odense.

Du kan sortere stederne efter navn, ølpris, vores bedømmelse af stederne m.m. Om stederne kan du læse en generel beskrivelse, finde åbningstider, priser, menukort, link til stedernes website, kontaktinformationer og vejviser til stedet.

I byguiden til Odense finder du også guides til byens butikker, uddannelses institutioner, kultur og underholdning, virksomheder, sport og fritid, frisører, køreskoler, højskoler, organisationer i Odense samt til steder, hvor der er fokus på din sundhed og wellness i Odense

Har du rettelser eller tilføjelser til byguiden er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller e-mail: salg@studenterguiden.dk.