Studio


Du finder restaurant Studio på første sal i den ikoniske art deco-bygning, The Standard, der ligger på kajen af Københavns inderhavn. Adressen på Havnegade 44 i København K er perfekt, og er således nemt at komme til for dig som besøgende.

Restaurant Studio er indrettet i en elegant og nordisk stil, der er præget af rene linjer, petroleumsblå kakler og en helt fremragende udsigt over vandet og byens mangfoldige arkitektur.   

Når du besøger denne restaurant, vil du opleve gastronomi, der er moderne skandinavisk, og som er inspireret af de mange muligheder, der er findes i sæsonens lokale råvarer, men også nye indtryk og teknikker fra fjernere egne er af stor betydning. Når du spiser på restauranten vil du med garanti blive mæt, men ikke på den irriterende tunge og trætte måde, som du højst sandsynligt kender fra når man f.eks. spiser en kæmpe fedtet burger med pommes og milkshake til. Et måltid på Studio er mere let, og du vil gå derfra med en mæthedsfornemmelse, men samtidig en følelse af lethed i kroppen. 

Menuen er sæsonbaseret og skifter således med de forskellige sæsoner. Du har altså altid en god grund til at besøge restauranten mindst 4 gange om året. Når du spiser på Studio vil du få 9 unikke serveringer, der er sammensat på forhånd, og som varierer alt efter sæson. Hertil kan du vælge mellem 2 forskellige passende vinmenuer eller en juice- og saftmenu.  

Et eksempel på en menu kunne være grillet grøntsagstærte, makrel og tomatvand, hummer, kyllingelever parfait og surdejstoast, brød, sommersalat, pighvar, asparges og blåmuslinger, lammeryg samt æble og brombærtærte. En overvejende skandinavisk menu, dog med inspiration fra fjernere verdenshjørner også. Èn ting er sikkert og det er, at der altid vil være en yderst spændende og absolut velsmagende menu på menukortet, som uden tvivl vil få dit mundvand til at løbe! 

På restauranten vil du opleve en usædvanlig høj standard, hvilket giver dig den bedst mulige gastronomiske oplevelse, der uden tvivl vil være i højsædet. Den uovertræffelige kvalitet viser sig også i, at Studio er udstyret med en Michelin-stjerne. Når du besøger Studio, er du altså sikret en den bedst mulige oplevelse, hvor en unik madoplevelse med et stort nærvær er uundgåelig.   

Når du spiser på Studio i København vil du være sikret en betjening ud over det sædvanlige. Studio sætter nemlig en stor ære i, at de mennesker, som arbejder der er glade, sådan at glæden vil smitte af på dig som gæst. 

På deres Facebook får Studio 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Dette vidner om den uovertræffelige kvalitet og høje gastronomiske oplevelse, som du med garanti vil få, når du spiser  restaurant Studio. Fantastiske serveringer, smukke anretninger, anderledes og spændende kombinationer samt en unik og sanselig oplevelse er bl.a. de ting, der især fremhæves af tidligere besøgende.  

Lyder alt dette som en smagsoplevelse for netop dig? Så er det bare om at få bestilt bord på den eftertragtede og yderst ambitiøse restaurant. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg! 
Adresse

Havnegade 44
1058 København K


Kontakt info

Telefon: 72 14 88 08
E-mail: studio@thestandardcph.dk 


Åbningstider

Onsdag - lørdag: 18.00 - 00.00 


Website

Studio's website