Hot Pot Republic


Måske har du ikke hørt om Hot Pots før. Hos Hot Pot Republic kører de med et Hot Pot koncept, som stammer fra Asien. I Kina har de et ordsprog som lyder, at der ikke er noget, der ikke kan løses over en dampende hot pot. Her sidder man rundt om en gryde med varm velsmagende suppe, hvor man kan dyppe eksempelvis kød, svampe, grøntsager, dumplings og andet godt fra det asiatiske køkken ned i. Lyder dette som noget for dig? Så kan du med fordel besøge Hot Pot Republic i København på adressen Vesterbrogade 146.

Ejeren af Hot Pot Republic er Fanshuang, som kom til Danmark som studerende. Her hjalp denne såkaldte hot pot hende med at komme igennem den kolde danske vinter, og her fandt hun også ud af, at denne hot pot var en god måde at bygge nye venskaber i dette nye land. Her sidder man nemlig sammen med at kokkerere og dele maden, hvilket ifølge Fanshuang er med til at bygge en stærkere connection mellem mennesker. Efter denne succes blandt hendes venner valgte hun at introducere hot pot til Danmark og sagde sit job op for at fokusere på sin drøm om hot pot. Herefter mødte hun en gruppe asiatiske kokke, som også var lige så begejstret for idéen som hende selv. Sådan begyndte eventyret for Hot Pot Republic tilbage i 2018.

Hos Hot Pot Republic får du mad af allerhøjeste kvalitet, så du er sikret en yderst formidabel spiseoplevelse. Derudover vil du samtidig få en mindeværdig social oplevelse omkring denne hot pot. Her bestræber teamet bag restaurant på at sprede denne asiatiske tradition, som kan blive ligesindede mennesker omkring et godt måltid mad.

Fanshuang er stolt af at kunne bringe diversitet til den københavnske madscene og forbinde mennesker gennem denne mad, som hun serverer hos Hot Pot Republic.

Hvis du ønsker at vide noget om, hvad du finder på menukortet hos Hot Pot Republic, kan du finde menukortet på hjemmesiden her. Her kan du blandt andet vælge mellem kød, svampe, tilbehør såsom ris, retter fra havet, asiatiske specialiteter og forskellige forskellige dyp. 

Lyder det som noget for dig? Så tjek Hot Pot Republic ud. Her får du en ny spiseoplevelse med et asiatisk koncept, hvor du får kombineret en masse god mad sammen med en social arrangement. Tag vennerne under armen til noget varmt og lækkert mad hos Hot Pot Republic. De vil tage imod dig med åbne arme og et smil.
Adresse

Vesterbrogade 146
1620 København V


Kontakt info

Telefon: 93 86 38 88
Email: contact@hotpotrepublic.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 17.30 - 22.00
Fredag - lørdag: 17.30 - 23.00
Søndag: 17.30 - 22.00


Website

https://hotpotrepublic.dk/