Ravelinen


Mangler du et sted, hvor du kan nyde en rigtig dansk frokost eller aftensmad? Så har vi fundet en skøn restaurant til dig, nemlig Ravelinen på Christianshavn. Helt konkret har den danske restaurant sin beliggenhed på Torvegade 79. Her kan du nyde dejlig mad i skønne omgivelser midt i København.

Det kan roligt siges, at Ravelinen har en helt særlig beliggenhed, og derfor må være en af byens mest landlige restauranter. Et oplagt sted at tage hen, hvis man har brug for et lille afbræk fra storbyens larm - i hvert fald hvis du spørger os. Du kan nemlig her nyde din mad med udsigt over de gamle kanaler og Københavns volde. Det er dog ikke kun udsigten, der gør Ravelinen til noget særligt! Vi kan ikke komme udenom, at du her naturligvis også får skøn mad, der er lavet med omhu, og hvor der er tænkt over råvarerne. Når der er mulighed for det, bliver der eksempelvis brugt danske råvarer til retterne på menukortet. Menukortet bliver desuden løbende tilpasset. 

Lyder Ravelinen som en restaurant for dig, så kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på restaurantens menukort! Her er der både et menukort til frokost og aften. Begge kort er spækfyldt med danske retter, der næsten med garanti får din mund til at løbe i vand. Køkkenet sørger for at lave din mad ordentligt og med en minimal ventetid. 

Når det kommer til service og betjening, er Ravelinens motto, at betjeningen skal være nærværende. Du kan derfor være sikker på at få en gennemført og god oplevelse, når du besøger Ravelinen på Christianshavn. Alt fra valg af råvarer til service er gennemtænkt. Er du interesseret i at læse, hvad andre gæster synes om Ravelinen, kan du finde anmeldelser på Ravelinens egen hjemmeside eller på Ravelinens Facebook-side.

Restaurant Ravelinen - en restaurant, hvor du får dejlig dansk mad, god service og nogle fantastiske omgivelser til at nyde din mad i. Bedre bliver det næsten ikke. Restauranten ligger desuden i nærheden af Christianshavn metrostation, hvorfor du nemt og hurtigt kan komme hertil, hvis du ikke er på cykel eller i bil. 
Adresse

Torvegade 79
1400 København K


Kontakt info

Telefon: 32 96 20 45
E-mail: post@ravelinen.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.30 - 16.00 og 17.30 - 21.00
Søndag: 11.30 - 16.00 og 17.30 - 20.00


Website

Ravelinen's website