La Galette


Nu har du muligheden for at få en lille bid af Frankrig midt i det københavnske byliv. Her kan du få pandekager i lange baner med fransk manér, både til den store sult og til den søde tand.

Boghvedepandekager

På Larsbjørnsstræde i det pulserende København finder du La Galette, der står klar med et utal af pandekager. Galette betyder nemlig pandekager på Fransk, og er meget anderledes end de klassiske søde pandekager vi er vant til her hjemmefra. En galette er lavet af boghvedemel og kan sammenlignes lidt med pizza og tærter – de kan nemlig laves i et utal af forskellige variationer med alverdens slags fyld. Hos La Galette bruger de melet fra den sorte boghvede, som er en plante med nøddeagtige frugter, der giver den helt rette smag og tekstur til de lækre pandekager. Alle deres middags galettes er lavet på denne hvede, hvorimod deres dessertpandekager er inspireret af de klassiske danske pandekager, der er lavet på hvedemel.  

Pandekager i lange baner

Hos La Galette er mulighederne mange, du kan nemlig vælge mellem et hav af forskellige slags fyld. På menukortet finder du 23 forskellige galette-muligheder, så det er bare om at finde din egen favorit. Når du læser menukortet vil du nok kunne genkende navnene på nogle af retterne, da de nemlig er inspireret af forskellige karakterer fra bøger og film. Du kan prøve en Asterix med ratatouille, æg og purløg, en Idefix med spinat og gedeost eller en overdådig Obelix med hakkebøf, æg, tomat, løg, salat og dressing. Du kan også vælge en helt simpel galette med en eller to slags fyld som f.eks. skinke og ost, eller æg og bacon. Om du er til laks eller gedeost, kødelsker eller grøntsags entusiast, simpelt eller vildt, så er der helt sikkert en galette du bliver vild med. Efter en lækker galette kan du kaste dig over dessertkortet og finde noget til den søde tand. Vi ses på La Galette til en god stak pandekager!  
Adresse

Larsbjørnstræde 9
1454 København K


Kontakt info

Telefon: 33323790


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 12:00-16:00 og 17:30 - 23:00
Søndag: 13:00-22:00


Website

La Galette's website