Restaurant Lola


Restauranter og andre spisesteder er der nok af i København, det handler bare om at vælge én, som er bedst til dig. Hvad end det er en bestemt slags mad, stemning eller placering du kigger efter, så skal der nok findes et lækkert sted til netop dig. Hvis du søger efter en stemningsfuld og hyggelig restaurant hvor dejlig mad går hånd i hånd med socialt ansvar beliggende ved Christianshavn, så er Restaurant Lola måske lige stedet for dig. Restaurant Lola er beliggende på adressen Christianshavns Voldgade 54, hvor Lola tager sig af sine kære gæster.

Hos Restaurant Lola er det vigtigt at drive restauranten på et højt plan med god kvaliteten, men dette betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med deres ansattes helbred. Dette er både med hensyn til det fysiske, mentale og sociale liv, hvilket blandt andet er med hensyn til dette at de hos Restaurant Lola tager socialt ansvar. Derudover fungerer restauranten både som en catering- og eventvirksomhed samt et træningssted for mennesker som står på kanten af arbejdsmarkedet. Måden de arbejder på er, at de mennesker, som arbejder i huset får plads og tryghed til at være så gode som de overhovedet kan. Her i restauranten får de hjælp til deres arbejdsliv med at lykkes gennem køkkenarbejde og køkkenfærdigheder, som du får rig mulighed for at udholde netop her i restauranten.

Den dejlige mad og sociale ansvar, som går hånd i hånden, ses både fra maden i restauranten, vinen i baren samt til dansen i haven. Her er man fordomsfri overfor både mad og mennesker, og dette afspejles også på deres menu. Her kan du finde et godt udvalg af mad og drikke. Søger du et måltid mad, så finder du flere forskellige muligheder på menukortet. Du finder både nogle mindre måltider og nogle større, nogle for kødelskeren og noget for vegetaren. Retterne i restauranten er skabt af et internationalt team. Dette team har skabt retterne med inspiration og med teknikker fra rundt omkring i verdenen.

Hos Restaurant Lola sikrer man, at kvaliteten af maden er i top. Som nævnt er retterne skabt af et internationalt team med teknikker fra hele verdenen. Derudover er deres råvarer overvejende lokale når det er muligt, hvilket sikrer, at du får en god og lokal madoplevelse. Det samme med økologi, hvilket de fleste af deres råvarer også er. De råvarer som bliver anvendt er altid i sæson, hvilket sørger for, at man får den bedste og mest friske mad serveret, når man bestiller et måltid hos Lola.

Hvis du søger en restaurant i København ved Christianshavn som både har de menneskelige principper i orden samt lækker mad, så er Restaurant Lola et oplagt valg for dig.
Adresse

Christianshavns Voldgade 54
1424 København K


Kontakt info

Telefon: +45 53 55 58 63
E-mail: lola@restaurantlola.dk


Åbningstider

Søndag - onsdag: 18.00 - 23.30
Torsdag - lørdag: 18.00 - 01.00


Website

https://restaurantlola.dk/