Restauranter i

Skal du ud og spise godt i Aarhus? Så gør du dig klogt i, at kigge denne side igennem. Her har vi nemlig samlet og bedømt de bedste restauranter i Aarhus. Du kan bl.a. få indblik i restauranternes prisgruppe, kvalitet af mad og drikkelse, betjening, komfort samt deres ølpriser. Herudover er det, med vores link til menukort, vejviser der viser restaurantens placering i Aarhus samt kontaktinformationer let at komme hurtigt af sted til spisestedet.

 

Tilføj din restaurant

Ønsker du at få din restaurant tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din restaurant gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din restaurant gratis online her

  • Kowloon Asiatisk Spisested

    Kowloon Asiatisk Spisested

    I Aarhus er du så heldig at finde ikke bare én, men hele to af den samme asiatiske restaurant. Med den gode mad lavet af friske råvarer og den fantastiske service, er restaurnaten så stor en succes og velbesøgt, at Restaurant Kowloon har hele to restauranter.   Hos Restaurant Kowloon finder du en lang række klassiske retter fra det Thailandske -,…

  • Jensens Bøfhus

    Jensens Bøfhus

    Jensens Bøfhus har siden 1990 serveret velsmagende madoplevelser til alle, der er vilde med god mad til fornuftige priser. Hele restaurantkædens historie starter her i Aarhus, hvor de første lækre bøffer blev serveret til de forventningsfulde gæster. Grundlæggeren af Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen, åbnede dørene op for den…