Milo Restaurant og Cafe


Cafeen er beliggende på Banegårdspladsen 8 i Aarhus, og er en autentisk syrisk cafe, der runger af det traditionelle Mellemøsten, hvor der kun serveres syrisk mad. Med masser af forskellige krydderier er du sikker på at få en oplevelse, der rykker ved dine smagsløg, hvor du samtidig får en følelse af at være tilstede i Syrien.

Stemningen i cafeen er hyggelig og afslappet, hvor du kan komme, som du er, for der er nemlig plads til alle. Lokalerne er domineret af smukke, lyse murstensvægge, som giver et helt bestemt klassisk udtryk. Her kan du altså nyde etnisk syriske retter, hvor du blandt andet kan finde Mezza på menukortet. Mezza kan på mange måder sammenlignes med den spanske tapas, hvor det dog blot er med syriske serveringer. Denne ret består altså af mange forskellige småretter, hvor du kan vælge det, du allermest er til. Tit består Mezza af falafel, moutabel, kibbeh, oliven, ris, brød og meget andet lækkert. Derudover vil der serveres den populære ret shawarma, som mange i forvejen kender som kød, der er skåret i tynde skiver i et lækkert brød. Både kyllinge- og oksekødet er lavet på en gammel syrisk opskrift, hvor krydderiblandingen er helt unik. Ifølge ejerne smager den syriske falafel ikke som det, vi er vant til her i Danmark, og derfor venter der en helt igennem unik og særlig smagsoplevelse.

Det traditionelle syriske køkken er som sagt en rigtig vigtig faktor for dem hos Milo Restaurant og Cafe, men et element, der er mindst lige så vigtigt for dem, er, at alting er hjemmelavet helt fra bunden. Derfor kan du således altid forvente topkvalitet, når du kommer og spiser hos dem. Syrerne er nemlig generelt kendt for at gå meget op i mad, og er derfor tro mod deres traditioner. Du kan således forvente en exceptionel kulinarisk oplevelse med masser af forskellige smagsnuancer. Hvad end du har lyst til hummus, marieneret kød eller de mange småretter, Mezza, vil alt være forberedt med kærlighed og en masse omhyggelighed. Deres brød er lækkert og saftigt, og bliver bagt løbende, så dette også altid fås friskbagt. Altså er deres kerneværdier, at der er stor fokus på råvarer, samt at alle retter skal være hjemmelavede fra bunden.

Derudover har de også stor fokus på, at maden skal være til at betale. Ejerne bag Milo Restaurant og Cafe mener, at man ikke bør skulle spare op for at kunne komme ud og spise, men at det skal være noget for alle, og derfor er alle deres priser rimelige.

Så hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes kulinarisk oplevelse, kan vi varmt anbefale Milo Restaurant og Cafe, hvor du vil få mulighed for at prøve en masse forskellige smagsnuancer i en rigtig god og afslappende atmosfære. Her bliver du således forkælet med kun de bedste råvarer og mad, som er forberedt med en ordentlig omgang kærlighed.
Adresse

Banegårdspladsen 8
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 25 14 14


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 – 23.00
Torsdag: 10.00 – 00.00
Fredag - lørdag: 10.00 – 01.00
Søndag: 10.00 – 23.00


Website

Milo Restaurant og Cafe's website