Burger King - Aarhus


Burger King er en yderst populær burgerkæde som findes i mange lande. I Danmark finder du Burger King restauranter i mange af landets byer, eksempelvis i de større studiebyer København, Aarhus, Kolding, Aalborg og Odense. I Aarhus finder du blandt andet Burger King på adressen banegårdspladsen 10. Hvis du og vennerne ønsker nogle lækre whopper burgere i Aalborg, så er stedet her netop noget for jer.

Historien bag Burger King

Året var 1954, da David Edgerton og Jim McLamore åbnede deres første  burgerrestaurant i Miami. Deres fælles ambition var ikke speciel bemærkelsesværdig. De ville servere god, konkurrencedygtig mad af  højeste kvalitet i et skønt miljø. Siden gik alt pludselig stærkt.

For rygtet om deres grillede bøffer spredte sig som en løbeild og gæsterne begyndte at valfarte til Burger King. Succesen fortsatte støt, formentlig fordi ejerne aldrig veg en tomme fra deres oprindelige ambition, og fordi at den meget populære burgere, der staves W-H-O-P-P-E-R, blev elsket af folket fra dag et.

I 1961 fik succeshistorien øget fart under vingerne da herrerne Edgerton og McLamore udbød nationale rettigheder. To år senere udbredte Burger King sine grillede hamburgere til den øvrige jordklode og åbnede den første internationale restaurant i Puerto Rico. Det viste sig at være et heldigt træk, der hjalp Burger King til at blive et af verdens mest kende varemærker.

I 1974 lanceredes kampagnen Have It Your Way for første gang. Med den fik gæsterne mulighed for at bestille og fravælge præcis de ingredienser, de måtte lyste. Og Have It Your Way er som bekendt lige så aktuel i dag som dengang.

Til alle kødelskeres store begejstring begyndte Burger King at orientere sig mod andre kontinenter og etablerede restauranter i bl.a. Spanien, Tyskland, Sverige, England og Danmark.

I 80'erne og 90'erne fortsatte Burger King med at ekspandere. Både i størrelse og geografisk. Også menuen er med årene blevet udvidet med kendte klassiker som fx Big King XXL, Chicken Royale og senest The Angus.

I dag er ambitionen fortsat den samme som ved starten. Forskellen er, at kæden har vokset sig til en af de største i verden med restauranter fra Grums til Guam.

Året var 1954, da David Edgerton og Jim McLamore åbnede deres første burgerrestaurant i Miami. Deres fælles ambition var ikke speciel bemærkelsesværdig. De ville servere god, konkurrencedygtig mad af højeste kvalitet i et skønt miljø. Siden gik alt pludselig stærkt.

På menuen finder du

Hos Burger King finder du et stort udvalg, så der er noget for enhver smag, når du vælger at spise din frokost eller aftensmad her. På menuen finder du nemlig blandt andet forskellige klassiske og traditionelle burgere, burgere med kylling, kolde og varme drikkevarer, diverse snacks, desserter, børnemenuer, veggie og dyppelse. Så hvad end du er til en burger med ekstra kød, ønsker at kunne spise vegetarisk eller måske er helt vild med kylling eller fisk, så findes der altså noget til dig. Er det blot den lille sult, som trænger til at blive stillet, kan du med fordel vælge nogle af deres snacks. Her finder du blandt andet et blandet udvalg af pommes frites, chili cheese, king wings, onion wings eller kyllinge nuggets. Der er altså et bredt udvalg og noget for enhver smag, så det er helt sikkert et oplagt valg til enten hele familien eller sammen med dine venner, som måske alle har forskellige mad præferencer. Her er I sikker på, at alle finder noget, som falder i deres smag. 

Som studerende kan du nemt få et måltid mad til en SU venlig pris hos Burger King. Her er priserne rimelige, og du kan spise dig mæt uden at skulle af med for mange penge. Derudover er der ofte kampagner hos Burger King, hvor det er muligt at spare penge, som er særligt fordelagtigt for studerende, som ønsker at spare penge. Dette kan eksempelvis være at få to menuer til éns pris, hvor du og venner altså kan købe sammen og på denne måde spare penge. Deres kampagner skifter og tilføjes løbende, og det er derfor en fordel at følge med i dem, som finder lige her.

Find dit nye studiejob her

Burger King er et oplagt sted for dig som studerende at få dig et studiejob. Her kan du tjene penge og få burgere mens du er på arbejdet, hvilket helt klart er en win-win! At få et job på Burger King handler om at være en del af fællesskabet, som er én af grundstene for denne arbejdsplads. Her er det vigtigt du kan arbejde i et højt tempo med et stort engagement. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du læse mere mere om job hos Burger King lige her

Hvis du søger noget lækkert mad enten at spise i restauranten eller tage det med hjem til dig selv, eller hvis du søger et studiejob, så er Burger King det oplagte sted at lede efter netop dette. 
Adresse

Banegårdspladsen 10
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 53 72 88 03


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 01.00
Torsdag: 09.00 - 04.00
Fredag: 09.00 - 00.00
Lørdag: 00.00 - 00.00
Søndag: 09.00 - 01.00


Website

www.burgerking.dk