RASK

RASK


En frisørsalon med hyggelig stemning, plads til alle og et højt niveau, det er kendetegnet for RASK. Salonen er placeret på Nørrebrogade i smukke Aarhus med udsigt til Vennelystparken.
I frisørsalonen RASK bliver der taget hensyn til den enkelte kunde, og sørget for, at du som kunde er tilfreds med resultatet, inden du går ud af døren. Her er der plads til en hyggesnak om alt mellem himmel og jord, en kop friskbrygget kaffe, te eller kakao, og på de varme sommerdage, et koldt glas vand eller saftevand. Salonhunden Harry er også altid frisk på et lille nus, men ønsker du en stille og rolig stund, er der bestemt også mulighed for det.

Med en dejlig kop frisk kaffe, og det sidste nye blad, kan man rolig sætte sig til rette i de hyggelige omgivelser og koble af. Skal du have klippet spidserne, ønsker du vejledning til det helt store stilskift, eller skal en ny farve prøves, får du hos RASK den helt rigtige rådgivning, så I sammen finder det bedste resultat til lige netop dit hår. Fornuftige priser og fleksible åbningstider gør RASK et besøg værd, selv udenfor de "normale" åbningstider ved frisøren. Produkterne i salonen er af bedste kvalitet, og i alle prisklasser, så alle har råd til at pleje deres nye frisure, farve eller krøller, så resultatet forbliver pænt længst muligt.

Du kan nemt og enkelt booke din næste tid - nu med studierabat!

Ejeren Katrine er i 2011 udlært med den 4 årige frisøruddannelse, og i februar 2015,  som blot 26 årig gammel sprang hun ud i at åbne salonen RASK selv. Gåpåmod og hendes store interesse og kærlighed for hendes fag, gjorde dette til hendes store drøm, som endelig gik i opfyldelse. Hendes store kærlighed til faget, kendskab til unge mennesker, og studievenlige priser, gør RASK til det oplagte valg som din næste frisør. Vælger du at besøge RASK, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder hos en passioneret frisør, der følger med tidens trends. Der er mulighed for at bestille tid nemt med onlinebooking, et kald over telefonen, eller kig ind og hør om nærmeste ledige tid. Du får 10 % ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Studenterguiden.dk har kun hørt og læst godt om RASK. Her finder du en frisør, som brænder for sit fag, og elsker at gøre lige netop din dag og ikke mindst frisure til noget helt specielt. Tiderne i salonen er meget fleksible, og derfor er det nemt som studerende at kunne booke en tid. Ud over dette, finder du også, at priserne er meget SU-venlige, og der gives oven i købet studierabat! En varm anbefaling herfra.


Studenterrabatter

10% studierabat på alle behandlinger, lækre kvalitets produkter fra kun 79 kr.


 
Adresse

Nørrebrogade 20
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 25 74 50 91
E-mail: Rask-20@outlook.dk


Åbningstider

Lige uger:
Mandag  09.00 – 17.30
Tirsdag   11.00 – 17.30 (til kl 20 ved forudbestilling af tid)
Onsdag  Lukket
Torsdag  09.00 -17.30
Fredag   09.00 – 17.30
Lørdag LukketUlige uger:
Mandag  09.00 – 17.30
Tirsdag  11.00 – 17.30 (til kl 20 ved forudbestilling af tid)
Onsdag  Lukket
Torsdag  09.00 -17.30
Fredag   09.00 – 17.30
Lørdag   10.00 – 14.00


Website

RASK's websiteRASK
RASK