Café Smagløs

Café Smagløs


Beliggende på Klostertorvet i det populære Latinerkvarter i det indre Århus finder du en smagløs café med masser af talent, når det kommer til tilberedelsen af maden samt den fine service. Café Smagløs i Aarhus finder du på adressen Klostertorvet 7.

”Hellere Smagløs end Talentløs” er Café Smagløs’ motto.
Café Smagløs er en uformel café på den fede måde. Allerede inden du træder ind i caféen ser du det smagløse neonskilt på husvæggen.

Her kommer en del stamkunder, og en af grundende til det er Café Smagløs' lækre nam nam burger. Den  indeholder masalakrydret oksekød m. ost, bacon og oregano. Du får selvfølgelig ristede kartofler or aioli til. Er du ikke så meget til okseburgere kan du også få en kyllingeburger eller en salat hos Café Smagløs. Ud over andre lækre retter serverer Café Smagløs også lækker brunch mellem 09.30 og 14.30. Her er både en til drenge og piger. Er du tidligt oppe, kan du nyde deres lækre morgenmadsbuffet fra 09.00 til 11.00. Her kan du vælge mellem to slags hjemmelavet brød, tre slags pålæg, nutella, marmelade, ost, blødkogt æg, græsk yoghurt, müsli og croissant og smør for under 50 kroner.

Café Smagløs er dog ikke bare mad. Det er også et gå-i-byen sted om natten, så der findes også lækre drinks og en godt udvalg af andre drikkevarer.

Med masser af live musik og farverige gæster er der altid gang i caféen dag og nat. En gang imellem afholdes også bordfodboldturnering hos Aarhus minigolf, hvor præmieoverrækkelsen foregår på Café Smagløs.

Caféen er et af de hyggeligste steder i Århus midtby, og de er heller ikke bange for at skræmme gæsterne væk med deres smagløse interiør. De har det venligste personale, der kan gøre en almindelig hverdag helt speciel, som en gæst på Facebook udtaler:

”Har været der denne almindelige onsdag og nyde champagnebrunch, hvor vi valgte tøsebrunchen! Uhm uhm det var super godt og der var massevis af rigtig god mad/ varm god the og lækkert med et glas champagne til! God venlig og smilende betjening - jo denne almindelige onsdag blev nu helt speciel!”

Café Smagløs har altid hjertet på rette sted, og de hjælper gerne deres nabo Ministeriet med at dele et godt tilbud eller indgår samarbejde med dem. Hvis du gerne vil holde et privat arrangement, så kan de huse en forsamling på 25 mennesker på førstesalen, hvor I kan sidde uforstyrret 

Se deres tilbud og arrangementer på Facebook, og kig forbi for at opleve lidt af stemningen en aften.
Adresse

Klostertorvet 7
8000 Århus C.


Kontakt info

Email: info@smagloes.dk


Åbningstider

Søndag - onsdag: 09.00 - 23.00
Torsdag - fredag: 09.00 - 02.00Café Smagløs
Café Smagløs
Café Smagløs
Café Smagløs