byDicle

byDicle


Hos byDicle tilbyder de alt indenfor frisørbehandlinger samt makeup, shellac og voksning af bryn. Deres mission er at give dig en unik og behagelig frisøroplevelse med dig som kunde i centrum. byDicle yder altid en super professionel behandling, så du trygt kan læne dig tilbage i sædet og nyde et tiltrængt pusterum i en travl hverdag. Hvis du endvidere har brug for et par ekstra fif til, hvordan du sætter håret, når du kommer hjem fra salonen, tilbyder salonen diverse workshops for dig og dine veninder. byDicle i Aarhus har tidligere været placeret på adressen Vesterbrogade 12 tæt ved Den Gamle By, men er i dag placeret i Ry på adressen Kyhnsvej 11.

Salonens ejer, Dicle har mere end 16 års erfaring i bagagen, og hun er uddannet ved den anerkendte frisørkæde chachacha. Sidenhen er det blevet til et par udbyggede uddannelser som blandt andet make-up artist og stylist. Dicle har arbejdet som freelance make-up artist på forskellige spillefilm, reklamer og fotoshoots, hvor hendes kreativitet får lov til at udfolde sig. Derfor er Dicle også den helt rette at komme til, hvis du har mod på noget nyt og spændende. Dicle kan helt sikkert finde noget helt særligt, der passer lige til dig. Man skulle tro, at der ikke kunne være mere på Dicles CV, men udover at have egen frisørsalon og arbejde freelance, er Dicle også ambassadør og farveteknikker for EVO, hvor hun underviser andre frisører og afholder kurser. Så drømmer du om at få de smukke ombré eller balayage farver, er ByDicle uden tvivl et besøg værd!

Der er rift om pladserne - Book online nu!

Hos ByDicle er kvaliteten i højsædet, uanset om det er diverse frisørbehandlinger, rådgivning eller udvalget af produkter. Sidstnævnte ses hurtigt med et blik rundt på salonens veludstyrede hylder, der rummer mærker som O´right, Milkshake, ghd og det australske mærke EVO, når håret virkelig skal forkæles. Du får altid kyndig vejledning med ved køb af produkter og gode råd til styling og vedligeholdelse, så du holder salonkvaliteten endnu længere. Dicle går aldrig på kompromis med produkterne, og derfor forhandles kun de bedste hos ByDicle.

Der er ingen tvivl om, at ByDicle er en meget populær og en yderst godt besøgt salon. Vi har på Studenterguiden.dk fra flere kunder kun hørt godt om ByDicle, hvilket også understøttes af de mange positive kommentarer og anmeldelser på bl.a. Facebook. Her får du en suveræn behandling til rigtig gode priser og en frisør, der i dén grad elsker sit fag! Skal du have lidt udover det sædvanlige, så kig forbi ByDicle - vi giver vores varmeste anbefalinger.  

Du kan bestille en tid med det samme - online!


Studenterrabatter

Salonen byder endvidere på 10 % studierabat ved fremvisning af studiekort.
Adresse

Kyhnsvej 11
8680 Ry


Kontakt info

Tjek hjemmesiden.


Åbningstider

Tjek hjemmesiden.


Website

byDicle's websitebyDicle
byDicle
byDicle
byDicle