Globen Flakket

Globen Flakket


Globen Flakket er et hyggeligt sted med café på 1. sal og restaurant i stuen.

Der findes masser af lækre retter på stedet, men prøv Globens cheese/baconburger med salat, tomat-dressing & små vinaigrette-kartofler, eller et af deres utroligt lækre pastaretter. De retter får de flestes tænder til at løbe i vand. Servicen er generelt kendt som god og venlig og der er da også masser af smil at hente fra de dygtige tjenere.
Globen er et sted, hvor du kan kigge forbi til en tidlig brunch, arrangere en frokost i en fart eller sætte dg godt til rette i stolen og nyde en god middag. Når natten engang falder på, skruer Globen op for musikken, dæmper lyset, og baren serverer deres store fadøl og kvalitets-cocktails.

Globen er en kamæleon, som kan passe til alle arrangementer. Med sine lokaler i flere niveauer, lukkede selskabs- og mødelokaler er Globen et godt sted til alt lige fra barnedåb, konfirmation, julefrokost, møde eller firmafest.

Globen giver også mulighed for mad-ud-af-huset: Globen ud af uset er en oplagt mulighed for at servere lækre og ikke mindst elegant samt smagfulde retter til dine gæster. Og det bedste af det hele: du slipper for at svede øver kødgryder og undgår evindelige kvalitets-bekymringer.
Adresse

Åboulevarden 18
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 87 31 03 33


E-mail: mail@globen-flakket.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09.00 – 22.30
Fredag: 8.30-01
Lørdag: 09.00 – 01.00
Søndag: 09.00 – 22.30


Website

Globen Flakket's websiteGloben Flakket
Globen Flakket
Globen Flakket
Globen Flakket